U tom slučaju odlično si prošao. Jedino dok se navikneš na manji ekran.
Dobre slike, na kameri si dobio definitivno. Probaj i u 8mp da slikaš - dobićeš baš oštre fotografije.
Baraba, nesto mi mlitavo ovo pecenje?
Znao si i bolje ovale da slikas toda81,komso,ja sam se odusevio,morao sam ovde da okacim. PeraKG, i drugi put Eto domaceg zadatka za iduci put
Samo za tebe,da ne bude da je Z2 usamljen,detalji u fotki Sony Z1 full 20 mpx,mnogo bolje nego u pocetku
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne da je bolje nego je mnogo bolje [emoji41]
Sad gotovo nema razlike izmedju 8 i 20 mpx [emoji41]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Malo sam testirao kamere sad,jeste bilo skoro se smracilo,pa ne mogu jos da dam konacan sud madaa ipak mislim da je kamera na Z2 bolja malo.Evo par slika sad iz setnje
Z2
i evo jedne skoro identicne kao sa Z1
Z1
Z1 ima definitivno malo brzi shutter speed.
Cekam neke lepse kadrove i dobro osvetljenje za testove i poredjenje
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.