GPS navigacija
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
gylypter, ne donosi ništa posebno novo... Od podataka o poboljšanjima ovo je jedino što sam uspela da nađem...
"CHANGES/IMPROVEMENTS made from MCU SW 30.0.018 to 31.0.015
* Closing of the SDK security ‘hack’ for jailbreaking personal devices
* Minor bug fixes and cosmetic improvements
* Photo quality improvements (assuming same algorithm tweaks as for N95 classic v31…)
* Better browser stability and speed improvements..."

"CHANGES/IMPROVEMENTS made from MCU SW 30.0.018 to 31.0.015
* Closing of the SDK security ‘hack’ for jailbreaking personal devices
* Minor bug fixes and cosmetic improvements
* Photo quality improvements (assuming same algorithm tweaks as for N95 classic v31…)
* Better browser stability and speed improvements..."
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Moram priznati da sam odusevljen kako radi Garmin i nalazenje satelita. Posto sam sada nekoliko dana u Italiji i aktivirao tarifni dodatak od 100MB za 2eura pri nalazenju satelita ukljucio sam i Assisted GPS i u totalno zatvorenom prostoru nadje satelite za 5-6 sekundi i pri tom potrosi 3-4kb. Preciznost kojom me vodi dok sam vozio auto po nekim mjestima je i vise nego dobra. Cak bi se mogao usuditi reci da nema vise od 1 metra da promasi. Dok sam koristio navigaciju u RS je stvar bila drugacija, jer je kasnila 2-3 sek da prikaze gdje se nalazim.
Ninolina napisao: ....
Izmenio:Tomas.Hokenberi: apsolutno nema potrebe da citiras ceo post, koji se nalazi na istoj strani - posebno sto citat nije neophodan da bi se razumelo tvoje pitanje. Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Jel updateujes fw preko Nokia updatera fazon ili nekako drugacije?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
gylypter, od kad se pojavio NSU i ta mogućnost update-a stalno sam ga koristila... Jedino sad, kad sam pokušala da downgrad-ujem firmware ponovo sam koristila Phoenix, ali downgrade nije uspeo pa sam tada iskoristila priliku da probam ubacivanje istog firmware-a mislila sam da će možda to da reši problem, ali nije... I dalje mi ne radi GPS... Nikako da stignem da odem do servisa za downgrade, ali uradiću to uskoro... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Momci i devojke ..... jel zna nako sta nije u redu sa mojim HTC-om .... tj listao sam do 20st i nisam naoso resenje pa ne mogu vise pa molim nekog ko zna da li kaze
Kad pokrenem Igo 2008 kod me ne moze da nadje satelitre ... e sad isao sam settings /GPS setting i video ta tamo program-hardver nista nije setovano tj NONE
... pretpostavljam da ne tu kvaka .... jel zna neko sta i kako to treba da bude
"port"
"baut rate"
Blagodarim na odgovoru ....
Kad pokrenem Igo 2008 kod me ne moze da nadje satelitre ... e sad isao sam settings /GPS setting i video ta tamo program-hardver nista nije setovano tj NONE

"port"
"baut rate"
Blagodarim na odgovoru ....