Evo ja prodadoh po drugi put N82 i po drugi put sam uzeo N79,konacno
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala,hvala momci i devojk(o) Nadam se da cemo se ovog puta ja i N79 druziti malo vise
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Tacnije nisam prodao nego sam uradio zamenu i dobio doplatu 50 eura. N79 je bio star oko 7 meseci.Hvala na cestitkama
Gledao sam snimke na youtube.Crna ko crna,sve dobro izgleda u crnoj boji a i mrsavije
Wicker Man, hvala,hvala,nadam se da cu ga ovaj put koristiti bar godinu dana
madness99, nisam ni sumnjao da ces ti biti medju prvima Ono sto me najvise zanima je da li je zaista mucenje raditi sa sitnim podesavanjima u Windowsu prstima,jer onoliko koliko sam ja probao, stvari kao chekiranje onih malih boxova i slicno mnooogo zeznuto ide prstom. A posto je kapacitivni ekran u pitanju.....nema drugih opcija
Ja sam uzeo novog ljubimca, Nokiu E71 prezadovoljan sam i verujem da ce me drzati bar 6 meseci... ( mada vec merkam E72 ) Sale_M, madness99, Andrijano cestitke na makinama
Kakvi su prvi utisci madness?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.