Cooomi napisao:da vas pitam samo.... koji je po vama "najlepsi" program za navigacju... ja imam garmin i mogu reci lep je dosta a kada sam imao google maps ruzan je bio sam po sebi i skidao kredit (to nije program za navigaciju ali nema veze) a naj lepsi koji sam ja video je nokia maps 2.0 (3.0 nisam video jos) ali se mora kesa odresiti za navigaciju a ne ko garmin SW i resen si
Jeste, lep je nokia maps, al brate neuporedivo je slabiji od garmina i igo-a i mape su mnogo losije bar kad je srbija u pitanju..
za bg jos i ima mapa za nokia maps (mada je stara dosta,sa starim nazivima ulica i recimo ona 2 prstena kod arene uopste ne postoje, eto koliko je stara, znaci mozda 5 godina...

), ima i za ns,nis, ali sve drugo je jakoo lose pokriveno... i jednostavno jeste graficki lepa al ne moze da se poredi sa garminom i igo-om.
meni licno najlepsi i najfunkcionalniji je Igo 8 i njega i koristim, al na pravom gps navigatoru, ne na mobilnom. mada i garmin mobile xt ima svoje prednosti i dobar je...
ince ako ti treba navigacija dok vozis nebitno ti je totalno da li je graficki program lep ili ne, vecinom samo slusas sta prica inace ces se spucati negde ako gledas mnogo u ekran...