Koji telefon imate? [2011]

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Zaključana tema

Koju marku telefona koristite?

Acer
0
Nema glasova
Anycool
0
Nema glasova
Apple
3
3%
BlackBerry
1
1%
HTC
21
20%
Huawei
2
2%
LG
4
4%
Motorola
2
2%
Nokia
34
32%
Samsung
24
23%
Sony Ericsson
12
11%
ZTE
0
Nema glasova
kineska kopija
0
Nema glasova
kineska kopija
0
Nema glasova
nešto drugo
2
2%

Ukupno glasova: 105

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Ninolina, Ima istine u tome sto zboris. :roll: Al ono nosenje jos jedne baterije mi je nekako ,,out'' . :) Mislim da je ovo vise zbog toga sto mi nedostaje moj E72 i 4 dana baterije..... :oops:
Nokia Lumia 1520

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Adams, krajnje je jednostavno:velicina ekrana :wink: Za rad s dokumentima, gledanje fotki, surf, chat, email....sve je mnogo preglednije.

deksicom, za posao je tu BB Bold, neprikosnoven. Ovo ostalo je sve u privatne svrhe :wink:

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

araphel, ja sam se takodje odlucila na varijantu Android kao primarni, a dumb kao sekundarni, tj. kad dodjem u Srbiju, cisto da izbegnem koriscenje roaminga. Ranije sam koristila E63 kao sekundarni (s 063 karticom), ali sta ce mi kad ja provedem u Srbiji 4-5 nedelja u godini, a ostalo vreme mi telefon sedi na polici (impresivan stand-by od 14 dana). Za moje potrebe (po neki poziv, sms i mail) Nokia 6288 je sasvim dovoljan kao sekundarni.

Za ozbiljnije stvari u pokretu tu je HP netbook 8,9" i mobilni broadband.

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

danas nakon dugo dugo vremena provedenog sa touch screen telefonima uzeo N86 treci N86 po redu :lol:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

gangsta, tako i je najbolje ... Sad, ako kupim drugi telefon, ostavicu sebi N95 8 GB i ako mi se ne svidi, vratim se na naj naj telefon :) ( po mom misljenju )
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Sinoc pao Htc Desire Z :)
and justice for all...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Dream Weaver, ohohoho, pa druze meni se cini da ti samo fali SGS II! :wink:
Jel se mogu napisati neki utisci o bateriji kada budes malo iscackao telefon?

P.S. Ukoliko nekada pozelis da prodas Desire Z javi se. Dajem iPod 80GB i 3 ceka! :lol:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dream Weaver, svaka čaaaast........... to bih voleo da vidim :wink: Možda ne da posedujem ali svakako zanimljivo za videti i isprobati :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Hmm, ne znam za ostale, ali ja vec duze vreme razmisljam da nabavim neku ekstra ocuvanu 6210, 6310 ili cak 3210 Nokijicu, pa da je malko setkam po ulicama i trgovima 8)

Nesto me u'vatila nostalgija za tim starim modelima :)

Mislim, zadrzao bih ja Dizajerovca, ali ono, 'ocu da se ljudi cude kako to da u sadasnja vremena ne nosam iPhone, ko sva normalna decurlija... :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Dream Weaver napisao:Sinoc pao Htc Desire Z :)
Hop hop! :) Dopasce ti se garant :) Za chat i internet je izmisljen ;)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Dream Weaver, Iskrene cestitke,fin izbor i dobar model.Neka te dobro sluzi. :wink:

Green, To care,upravo i ja tako razmisljam,jedna 6310 bi bila fantasticna,telefon je zmaj a tek baterija,pih.
Ovih dana "setam" drugov Desire i vec mi se smucilo bockanje po ekranu.Sreca pa sam jos u fazi premisljanja oko kupovine novog telefona.
Eh kad bi postojao E71 sa Androidom... :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Dream Weaver, uizdravlje te sluzio.
Green, Wicker Man, ili 6120 ali je tesko naci dobro ocuvan, kada bih naleteo na nesto povoljno sigurno ga nebih ispustio kupiti.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

deksicom, Wicker Man, hvala na cestitkama

Lobachewsky, IDzO, nisam bas nesto raspamecen telefonom :dry:
Bolji mi je od SGSa ali DHD je za njega masina. Sto se tice baterije pretpostavljam da ce duze drzati nego na DHDu (u njemu mi je sekundaran broj koji manje korisitm pa mije baterija posle dva dana a na 50% :) ) kvalitet izrade je bolji od SGSa (metak+kvalitetna plastika dobra kombinacja) ali mi je klimav sav. To mi je najveca zamerka. Metal na ledjima telefon se malo klima-pomera i spoj gornjeg i donjeg dela telefona mi je takodje klimav. Na starom Tpuch pro-u je to bilo dosta utegnutije (ne ocekujem da se ne mrda ali moglo je to manje) i ako uhvatis samo gornji deo fona lako se otvara (suvise lako :( ) . Stvar koja mi se bas svidja na Z-u je opical trackpad. Jeste tastatura super i dobra je ali u dosta slucajeva me mrzi da otvaram fn ili nije bas zgodno pa moram kucati na ekranu sto je dosta prijatnije to raditi na sto vecem ekranu (DHD ili SGS)
Velicina ekrana mi je takodje minus u odnosu i na SGSa i DHDa . Sve u svemu nikada ne bih menjao DHD-a za Z ali bih ipak pre uzeo Z nego SGS .
IDzO, Z vec ima kome ide kasnije tako da nista od prodaje ali cekove primam :D
and justice for all...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Dream Weaver napisao:ali mi je klimav sav. To mi je najveca zamerka. Metal na ledjima telefon se malo klima-pomera
Verovatno ti metalan poklopac baterije nije lepo legnuo. Izvadi ga, pa ga pazljivije ubaci, da udju lepo oni zubci. Desavalo se i meni to par puta,ali nista strasno. Inace, poklopac savrseno lezi, ne mrda se ni mikron, jako cvrsto deluje, samo treba oni zubci u isto vreme da udju.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Lobachewsky, nece, probao ali se i dalje klima. Fon sam uzeo od druga i star je oko 4 meseca mozda ga je on nesto upropastio mada on cuva telefone.
Jes ti zadovoljan telefonom?
and justice for all...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Wicker Man, najvise zbog trajanja baterije bih i nabavio nesto pomenuto. Samo bi koristio fon radi poziva i poruka (ok, za tu namenu je i svaki drugi dobar, ali nostalgija za starim modelima... :roll: ). Vec me pomalo smorilo svakodnevno punjenje Dizajerovca :dry:

deksicom, ja bas mislim na te stare modele sa monohromatskim ekranima, 6120 je cini mi se sa kolor ekranom...!? Ali jedna ocuvana 6110 sa kameleon maskicom bi takodje dobro dosla :), inace prvi bas licno moj mobilni telefon. :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Green, Da 6120 je noviji model iz 2007 ali eto on sem sto je symbian ostalo na njemu je sve klasicno sto stoji i u nazivu Nokia 6120 classic.
Ili 6680, 6681, N70 i sjajni 6233.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Dream Weaver napisao:Jes ti zadovoljan telefonom?
Za sada vise nego zadovoljan... Ne razmisljam da ga menjam narednih 5 godina :P Tek tamo kada LTE zazivi, gledam sada ove nove azdaje telefone, nista oni nemaju sto nema vec Zedovac, ono tipa ko nekad- cim kupis telefon odmah izadje neki 10 puta bolji, pa ne znas dal da ti bude krivo sto nisi sacekao jos mesec dana il da budes srecan sto si konacno pazario nov fon. :)

alfonso
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Maj 2011. 15:06

Post od alfonso »

samsung wave 7230 od pre 20 dana i nokia 6220,nokiu imam 2 godine i mogu reci da je najbolji telefon koji sam imao ikada,nijedan kvar za sve ovo vreme :D

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Ja juce kupio HTC Touch Diamond 2. Za sada mi se cini u redu,jedino sto bas nisam upucen u Windows... 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

Zaključana tema