Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
araphel,
ma pitao sam za gprs, da bih procjenio kako se ponasa procesor pri radu sa internet stranicama, tako da pretpostavljam da je i sa wifi ta brzina, ili mozda brze malo.
Jel surfas sa operom, i da li iskljucis da ti otvara slike, ili ides u fulu.
Evo kad citam vas dvojicu, priznajem te starije masine zaista imaju smek, ali bas, a ako cemo iskreno, zaista mogu da zadovolje osnovne potrebe, a i vise od toga, za male pare, a da pri tom budes i primjecen
.
ma pitao sam za gprs, da bih procjenio kako se ponasa procesor pri radu sa internet stranicama, tako da pretpostavljam da je i sa wifi ta brzina, ili mozda brze malo.
Jel surfas sa operom, i da li iskljucis da ti otvara slike, ili ides u fulu.
Evo kad citam vas dvojicu, priznajem te starije masine zaista imaju smek, ali bas, a ako cemo iskreno, zaista mogu da zadovolje osnovne potrebe, a i vise od toga, za male pare, a da pri tom budes i primjecen

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
kefalo, stvarno nisam koristio gprs za surf na njemu,uglavnom ga samo za piskaranje koristim.U pravu si to za te starije modele.Da ne poveruješ koliko pažnje privlače
Ali nije to najbitnije.Glavno je to da za 100 evrića možeš imati odličan qwerty,ogroman ekran,kompletan office i sasvim solidno internet iskustvo preko wifi.Gde ćeš više?Samo vibracija fali 

- NiKoOoLaAa
- Banned
- Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25
NiKoOoLaAa,
drzi ga vec mjesec dana
poceo je sa 150, a eto ga na 140.
po meni je to i malko previse, jer se e61,od legure magnezijuma, sa 2,8 inca displejom, sa jacim procesorom, prodaje za 130, a na buvljaku i manje.
Prodavaca je raznih, mozda mu ovo upali, ta cijena,
Sve je to igra zivaca
, pa ko prvi popusti, jer mozda je ta cijena paravan, pa onda pri kontaktu, je spreman kao znak dobre volje da mu spusti 10-20 evra
, i ko onda to ne bi kupio
.
drzi ga vec mjesec dana

po meni je to i malko previse, jer se e61,od legure magnezijuma, sa 2,8 inca displejom, sa jacim procesorom, prodaje za 130, a na buvljaku i manje.
Prodavaca je raznih, mozda mu ovo upali, ta cijena,
Sve je to igra zivaca

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
araphel, kao sto rekoh, prodavaca je raznih.
Svojevremeno, kada sam se bas lozio, je meni lik za polova 9300i trazio 280evra, tad je E61 bio nov oko 300, s tim sto je to kao bila spustena cijena, na oglasima je bila 300.
Za nabavku telefona po ovakvoj recepturi,
1. 100-150 evra u kesu sa strane
2. malo cesca posjeta buvljaku, (bar jednom u dvije sedmice)
3. otvorenost za sve kombinacije
4. strpljivost, mozda i najvaznija, jer u pitanju su rariteti, antikvitarne vrijednosti
.
5. i na kraju zacin C
Eto ovo ispade kao neki recept za corbicu
.
Svojevremeno, kada sam se bas lozio, je meni lik za polova 9300i trazio 280evra, tad je E61 bio nov oko 300, s tim sto je to kao bila spustena cijena, na oglasima je bila 300.
Za nabavku telefona po ovakvoj recepturi,
1. 100-150 evra u kesu sa strane
2. malo cesca posjeta buvljaku, (bar jednom u dvije sedmice)
3. otvorenost za sve kombinacije
4. strpljivost, mozda i najvaznija, jer u pitanju su rariteti, antikvitarne vrijednosti

5. i na kraju zacin C

Eto ovo ispade kao neki recept za corbicu

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
kapoerista90, sve ja to znam, samo fali jedan magični sastojek:parice!
Da se malo vratim na temu: merkam E61 od kada se pojavio,pa sad kad je prilično jeftin,možda ga i pazarim.
Mali edit: evo sad baš pričah sa likom,prodaje E61 za 110,garancija,papiri,futrola,usb,kartica...sve.Izgleda da ću od popodne postati ponosni vlasnik
Da se malo vratim na temu: merkam E61 od kada se pojavio,pa sad kad je prilično jeftin,možda ga i pazarim.
Mali edit: evo sad baš pričah sa likom,prodaje E61 za 110,garancija,papiri,futrola,usb,kartica...sve.Izgleda da ću od popodne postati ponosni vlasnik

bOOdala, araphel,
eto ova zadnja dva posta su sustina svega.
nisu potrebne velike pare.
Bolje je imati 9300i za 100, za isto toliko k800 i za 80 evra w810 , svaki sredis, malo ih modujes, i nema da bude dosadno.
Lakse ce i pored svih performansi dosaditi jedan nego 3 fona.
nisu potrebne velike pare.
Bolje je imati 9300i za 100, za isto toliko k800 i za 80 evra w810 , svaki sredis, malo ih modujes, i nema da bude dosadno.
Lakse ce i pored svih performansi dosaditi jedan nego 3 fona.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Apsolutno se slazem. I ja sam jedno vreme bio u fazonu da dajem "velike" novce na jedan telefon (300+ evra), ali sam shvatio da je to glupo. Ja moju Motorolu koristim nekih 13-14 meseci i za divno cudo, jos uvek mi nije nesto mnogo dosadila.kefalo napisao:bOOdala, araphel,
Pozz
Njami,
evo pogledaj samo sta ima Venom, njemu ne moze biti dosadno, ni pod razno, on nema one trzavice.
Naravno, ne kazem ja sad moras odmah imati 1000 evra i to sve odjednom skrziti na telefone.
Naravno NE.
Ali se kroz neki razuman period, moze napraviti neka mala kolekcija finih telefoncica, napravljena od bestselera i tehloloskih cuda svog vremena na koje si se nekad lozio.
A novi fonovi, ne donose nista novo, osim bolje kamere, i malo brzeg procesora, i eventualno GPS-a.
Kome to ne treba ,modeli kao sto su P990,E61, 9300i mogu sasvim solidno da odrade posao.Sa jos par masinica tipa nesto ekzoticno od HTC ili Hp a da je u dobrom stanju, nesto najbolje od W serije tipa W810 itd, itd.....
Bez obzira sto se svako od nas pa i ja sa vremena na vrijeme nalozi na nesto, ipak nesto vise od ovih masina ne treba.
Eto sta konkrento budzetna klasa W serije donosi nesto novo u odnosu na W810, kupis mu memoriju i sibaj.
Drugi razlog za mozda i malu korekciju u misljenju je i ovakva situacija u radnjama, ja jutros zovem za E61 i ona meni 28.000 , ja pitam pa jel postoji opcija bez racuna, a ona ne.
evo pogledaj samo sta ima Venom, njemu ne moze biti dosadno, ni pod razno, on nema one trzavice.
Naravno, ne kazem ja sad moras odmah imati 1000 evra i to sve odjednom skrziti na telefone.
Naravno NE.
Ali se kroz neki razuman period, moze napraviti neka mala kolekcija finih telefoncica, napravljena od bestselera i tehloloskih cuda svog vremena na koje si se nekad lozio.
A novi fonovi, ne donose nista novo, osim bolje kamere, i malo brzeg procesora, i eventualno GPS-a.
Kome to ne treba ,modeli kao sto su P990,E61, 9300i mogu sasvim solidno da odrade posao.Sa jos par masinica tipa nesto ekzoticno od HTC ili Hp a da je u dobrom stanju, nesto najbolje od W serije tipa W810 itd, itd.....
Bez obzira sto se svako od nas pa i ja sa vremena na vrijeme nalozi na nesto, ipak nesto vise od ovih masina ne treba.
Eto sta konkrento budzetna klasa W serije donosi nesto novo u odnosu na W810, kupis mu memoriju i sibaj.
Drugi razlog za mozda i malu korekciju u misljenju je i ovakva situacija u radnjama, ja jutros zovem za E61 i ona meni 28.000 , ja pitam pa jel postoji opcija bez racuna, a ona ne.
kefalo, za E61 preporučujem halo oglase.
Slažem se za sve ostale konstatacije.Videću danas da uzmem taj E61,i tu sam rešio qwerty i wifi.Nabaviću neki programčić malo bolji od quickoffice,i gotovo.Samsung zadržava,i tu imam više nego solidnu muziku a i kameru.Čini se da ću u tom slučaju ipak prodati 9300,da malo nadoknadim trošak od E61,mada bi mi bilo žao.Ipak je u super stanju i sa apsolutno kompletnim pakovanjem!
i na kraju eto rešenja,a povrh svega,nemam samo jedan fon,čiji bi mi dizajn vremenom dosadio.Ovako mogu malo da menjam 
Slažem se za sve ostale konstatacije.Videću danas da uzmem taj E61,i tu sam rešio qwerty i wifi.Nabaviću neki programčić malo bolji od quickoffice,i gotovo.Samsung zadržava,i tu imam više nego solidnu muziku a i kameru.Čini se da ću u tom slučaju ipak prodati 9300,da malo nadoknadim trošak od E61,mada bi mi bilo žao.Ipak je u super stanju i sa apsolutno kompletnim pakovanjem!

kefalo, slazem se sa svime... Meni Mot. pokriva kompletnu multimediju (mada ubacim i poneki Linux program), Njoku 6820 koristim za kuckanje duzih poruka (mada je cesto i ne koristim) i meni dva telefona zavrsavaju posao. Dobro, ja sad nemam neku kolekciju, ali mi je ovo sasvim dovoljno i gde je tu potreba za neki novi super-duper telefon?
Pozz
Pozz