Koji telefon imate?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ninolina, cestitam! Stvarno je dobar telefoncic.....nadam se da si nasla povoljnu cenu.
kapoerista90, meni su ostali dizni maskicu,kazu kupuje se nenormalno,pa trenutno nestalo maskica, treba tokom ove nedelje da svratim da podignem svoju. Izbor je malo mrsav, ja se razmisljam izmedju zebre i one crne sa belim tribalom......
VeNoM, meni je taj telefon prelep,jedino mislim da je UIQ malo pojelo vreme, sto ej steta......

kapoerista90, meni su ostali dizni maskicu,kazu kupuje se nenormalno,pa trenutno nestalo maskica, treba tokom ove nedelje da svratim da podignem svoju. Izbor je malo mrsav, ja se razmisljam izmedju zebre i one crne sa belim tribalom......

VeNoM, meni je taj telefon prelep,jedino mislim da je UIQ malo pojelo vreme, sto ej steta......
Naime, na Tattoo je upotreba prstima veoma ugodna, zbog forme i velicine virtualne tastature za pisanje, kao i velicine checkboxova prilagodjene prstima.....za neke stvari u WinMob prosto treba olovcica.....Ali poruke su ono sto me je najvise zivciralo,pogotovo sto ja saljem po 5-6 spojenih poruka u jednoj....volim da kucamDream Weaver napisao:araphel, a tatoo ima hw tastaturu??![]()
Jedino sto nije WM![]()
U svakom slucaju cestitke

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
araphel, mislim da je cena bila dobra:) a i telefon bukvalno nije bio ni uključen, jer je čak i kutija bila zapečaćena:) a izabrala sam, naravno, crno-belu, zebra maskicu, mada ću naručiti sa onog sajta jednu jedinstvenu i originalnu koju ću sama da dizajniram:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
kapoerista90, Ma standardna maska je skroz ok, i naravno uzeću neku iz Vipa, kad već ide uz telefon, a i korisno je....skinem originalnu i ne drndam nju
Makica izađe 15 eura plus još 4 za poštarinu, ali ako prvi put poručuješ, ukucaš u odgovarajuće polje IMEI svog telefona i ostvaruješ 20% popusta na tu prvu masku. Dakle na kraju bi trebalo oko 15-16 da izađe sa sve poštarinom. Realno, to nije mnogo, imajući u vidu da možeš da uradiš totalno unikatnu masku koju niko drugi neće imati

Makica izađe 15 eura plus još 4 za poštarinu, ali ako prvi put poručuješ, ukucaš u odgovarajuće polje IMEI svog telefona i ostvaruješ 20% popusta na tu prvu masku. Dakle na kraju bi trebalo oko 15-16 da izađe sa sve poštarinom. Realno, to nije mnogo, imajući u vidu da možeš da uradiš totalno unikatnu masku koju niko drugi neće imati

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire