PeraKG napisao:Дођеш на посао и ухватиш овакав кадар
Bravo Pero,odlicna fotka+ jos vise sto je no edit.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
sugarcoated_ass, Ova NOkia bez obzira sto mi se w.m. ne dopada,ima u telefone od 160 eura kameru kave stavljaju u androide od 350 pa nagore,ovo je sjajna fotka ova tvoja,ostro taman,boje realne,nema preterivanja,kad se uveca nema mnogo deformacija,cak naprotiv.Sjajno,nema onog belog sjaja na fotkama od neba sto ulazi u sve marke telefona(kamere) a to nisam nikad umeo da objasnim sta je to,ali i LG i Samsung i svi ga imaju sem nokie i iphone 6 koliko sam do sada video
dopuna.da i note serija bar 3 i 4 nisu imali to belilo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Aco,ova druga slika sa S4 lepo deluje na full size.Verovatno po jos boljoj dnevnoj svetlosti slike mogu mozda jos malo bolje da ispadnu.Citao sam neke vesti da je moguce da ce model I9505 dobiti i 6-icu android,sto bi bio dobar potez Samsunga,da ne zaborave flagship od pre nepune 2 godine.
@sale sve u svemu meni se slike ne sviđaju u smislu da treba tu dosta da se pazi da bi slika ispala lepa(u većini slučajeva čista a ne mutna). Šta ako ja neki put ne mogu da se nameštam i da imam vremena za mirnu ruku, tada nastaju mutne slike. Dođeš kući da pogledaš slike a ono mutne. A nije to samo S4, već većina(da ne kažem svi) Android uređaji. Zato će i dalje biti majka za slike nokia i njena optika.
A što se tiče ove slike donje, taj dan je bio baš tmuran, oblačan da i na slici možeš videti.
P. S. Ne dobijamo M Android verziju.
Kada se uvelica ova druga slika vide se deformacije iz razloga sto sam se zeznuo i pojacao sharpnes,tako da kada gledas sliku normalno odlicno izgleda,ali kada se uvelica nije dobro,dakle bolje je da se nista ne dira
https://www.flickr.com/photos/132055619 ... ed-public/
Evo 4 slike sa Flex 2, ona gde je ada mi se cini da nije bas lepo ispala ali dobro, da ne postavljam 4 linka vi klikcite next i to je to
edit , idu na levo, ovaj link je poslednja u nizu, 3 pre nje su sa flexom.
Zmajbb napisao:Jedna od pre neko vece sa Lumiom 930, onako iz ruke bez cackanja podesavanja.
Odlican kvalitet nocne fotke+sto kazes da nisi nista podesavao.Odlicna 930ica.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.