GPS navigacija
[quote="maxo28"][/quote]
Znam da treba malo duze da se ceka i cekao sam i do 1h ali nista ono zeleno polje treba da se napuni kada trazi signal a kod mene dodje skoro do predkraj i tu stane i ne mrda vise mogu da cekam i ceo dan ali nista. Imam instaliran Garmin 5.00.40 mapa scg 1.9
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjeno citiranje celih poruka.Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Znam da treba malo duze da se ceka i cekao sam i do 1h ali nista ono zeleno polje treba da se napuni kada trazi signal a kod mene dodje skoro do predkraj i tu stane i ne mrda vise mogu da cekam i ceo dan ali nista. Imam instaliran Garmin 5.00.40 mapa scg 1.9
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjeno citiranje celih poruka.Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Imam N95 verzija softvera je 31.0.017
a da li je skinut sa mreze to ne bih znao da kazem jedino ako moze nekako da se proveri to.
I sta se desilo sa bratovim fonom jer je popravio nekako to ?
I sta se desilo sa bratovim fonom jer je popravio nekako to ?
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
bojanz, jako puno treba mu da nadje ali nadje ( posle oko 40 min)... prvi putt kad trazi trazi jako puno pa onda sledeci put kad trazi trazi od poslednje lokacije na kojoj si imao signala.... pa sada ako si daleko od tamo onda dugo trazi a ako nisi onda obrnuto... ja sve imam osecaj da n82 ima jaci gps od n95
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
darkonda napisao:i mogu vam reci da se nije bas nesto pokazao... čak je i moj ćale rekao: daj gasi to cudo, samo nas zbunjuje
Ja sam u pocetku izbegavao da ukljucujem GPS navigaciju u drustvu,kad bi putovali negde,bas da ne bih bio ismejan

Ali ni na N95,N82 pa ni sad na OMNIA-i mi se to nije desilo.
Imao sam nedavno problema,pisao sam u jednom postu,kada me je "vodao" po nekim bezveze ulicama.Tada sam pomislio da je "crkao" modul.Ali na srecu,posle XTRA download-a,sve je bilo reseno.

Ljudi i meni je isto crkla fabricka Nokina kartica od 2 GB koju sam dobio uz N 82 .......isto tako instalirao sam Garmina pre mesec dana i radilo je sve Ok i onda je odjednom nestao garmin i od tada kartica pocinje da pravi problem i crkla je ... Sada sam kupio Transcend Class 6 od 8 GB i dosta sam je i platio i razmisljam da li uposte i da ubacujem Garmina ....sta ne daj Boze ako mi upropasti i ovu karticu ...Ne znam sta da radim,sta vi mislite o tome..... jel ima neko Transcend od 8 Gb i Nokia N 82 i kako radi telefon 

Forever !!!