Filipe, iskljucen je blic. Na ISO 200 bi bilo mnogo mracno.
AndroMan, jesu poradili. Ali pogorsali, po meni. Ili isto. Bolje nije sigurno, to je moje misljenje. Ove slike su ispale ok jer je ok osvetljenje a smanjio sam malo ISO.
Na konto price o Z2 kameri,uploadovao sam privremeno sliku sto je kolega sa bencha uslikao sa kamerom Z2 na moj fklicr nalog i to u full 21 mpx rezoluciji.
Toliko o tome kakva je kamera zapravo na Z2
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne znam zasto nema exif.Neke slike jednostavno nekad nemaju,cak i moje.Ne verujem da je nesto editovao,rekao je da je slikano iz ruke,ISO 200
EVo i od mene dve u 21 mpx
Prva manual ISO 640,druga ISO 200
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.