Koji telefon imate?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Koji telefon imate? [2012 - ]
Apple ima svoju logiku i racunicu. Iphone za fon, kome treba veći displej iPad mini i iPad. Uglavnom preko ljudi imaju oba, kome treba veći prenosivi kupi iPad uz iPhone. Svakako je bolje i komotnije na tabletu raditi nego na mobilnom.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Azimuth, ja ne mogubda ti cestitam
Ne zameri, razumes me zasto... Bice uskoro "Lesi se vraca kuci"
Stari dobri note 3

Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Hvala ljudi!
Ma idem logikom da se malo izigram sa ovim negde do jeseni, jer ovo cudo ipak drzi mnogo bolje cenu nego bilo koji drugi brend, pa cu da vidim Note 4 i iPhone 6 kad se pojave.

Ma idem logikom da se malo izigram sa ovim negde do jeseni, jer ovo cudo ipak drzi mnogo bolje cenu nego bilo koji drugi brend, pa cu da vidim Note 4 i iPhone 6 kad se pojave.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Azimuth, cestitam druze.I ja se lomim da tako nesto uradim.Note 3 za 5s.Ali onda moram uzeti i Air. 

Mogu ti reci da sam i ja ozbiljno o tome razmisljao, sve vise i vise mi se svidja kako radi suprugin telefon. A i na kraju, definitivno si u pravu za to da apple najbolje drzi cenu.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Azimuth, cestitam na kupovini, mada nazalost to kod tebe nece biti dugotrajno, vec ces da se vratis na tamnu stranu. Ne bi me cudilo da se to desi i pre jeseni
Baraba, sa ovim covekom sam vec imao iskustva, svojevremeno dok je imao 3Gs, sta mislis, ko mu je nekoliko dana (i noci) preko Skype-a sredjivao uredjaj? I pored sveg tog truda, on se nakon par meseci okrenuo i ne trepnuvsi presao na tamnu stranu. Uostalom, i ti si isti takav.
Pravi fanovi ni ne poznaju druge sisteme!
Slobodno mogu da tvrdim da sam bio takav Apple fan, kakav sam sada WP fan, drugo me ne zanima! E to je prava lojalnost i odanost. Tako da, od tvoje regrutacije tu nema nista, covek se vodi iskljucivo sopstvenom koristi, sto nije lose, ali je daleko od onoga sto fan treba da poseduje!
Baraba, sa ovim covekom sam vec imao iskustva, svojevremeno dok je imao 3Gs, sta mislis, ko mu je nekoliko dana (i noci) preko Skype-a sredjivao uredjaj? I pored sveg tog truda, on se nakon par meseci okrenuo i ne trepnuvsi presao na tamnu stranu. Uostalom, i ti si isti takav.
Pravi fanovi ni ne poznaju druge sisteme!
Slobodno mogu da tvrdim da sam bio takav Apple fan, kakav sam sada WP fan, drugo me ne zanima! E to je prava lojalnost i odanost. Tako da, od tvoje regrutacije tu nema nista, covek se vodi iskljucivo sopstvenom koristi, sto nije lose, ali je daleko od onoga sto fan treba da poseduje!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
Dok se ne pojavi Note 4, za mene ce Note 3 biti najbolji android telefon. Nema sta ne moze da potera. A sad mu je cena takva kakva jeste i ako je u dobrom stanju, moze se prodati za lepe pare.
5s, prica za sebe. Pretpostavljam, zbog hardvera, da je telefon koji ce jos dugo biti aktuelan. Njegovo vreme tek dolazi.
Jbg, ja sam razmisljao tako kako sam napisao. Ovaj sto je kupio drugacije razmislja. Ima nas raznih. Ja samo gledam da imam telefon koji ce mi ako ne sve, onda barem vecinu stvari zavrsiti, a sa druge strane gledam i da ne gubim puno prilikom menjanja. Neminovno je da svako parce tehnike svakim danom gubi vrednost, tako je oduvek bilo i bice, a Apple se najbolje suprotstavlja tome. Zato je moj trenutni izbor 5s iako nije savrsen, niti "najbolji".
5s, prica za sebe. Pretpostavljam, zbog hardvera, da je telefon koji ce jos dugo biti aktuelan. Njegovo vreme tek dolazi.
Jbg, ja sam razmisljao tako kako sam napisao. Ovaj sto je kupio drugacije razmislja. Ima nas raznih. Ja samo gledam da imam telefon koji ce mi ako ne sve, onda barem vecinu stvari zavrsiti, a sa druge strane gledam i da ne gubim puno prilikom menjanja. Neminovno je da svako parce tehnike svakim danom gubi vrednost, tako je oduvek bilo i bice, a Apple se najbolje suprotstavlja tome. Zato je moj trenutni izbor 5s iako nije savrsen, niti "najbolji".
Cestitam Azimuth...Kako funkcionise taj povracaj PDV-a? ima neke ture na popustim put u Madjarsku 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Cestitke i sa moje strane. 
Ne treba robovati ni jednom brendu, pa se tako prilikom kupovine treba gledati da se kupi ono šta će nam zadovoljiti naše potrebe.
Kada smo kod iPhone-a, jedan poznanik ima 5s ali na ćoškovima ima par udaraca i ce i ga 400€, ali nekako mi se čini da zbog stanja i nedostatka slušalica, ne vredi toliko.

Ne treba robovati ni jednom brendu, pa se tako prilikom kupovine treba gledati da se kupi ono šta će nam zadovoljiti naše potrebe.
Kada smo kod iPhone-a, jedan poznanik ima 5s ali na ćoškovima ima par udaraca i ce i ga 400€, ali nekako mi se čini da zbog stanja i nedostatka slušalica, ne vredi toliko.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Znaci Azimuth definitivno izabrao 5s pored N3
jel to znaci da nas put u HU otpada? Ljudi????

12 godina na forumu!
- Azimuth
- Moderator
Zasto bi otpao put? Samo da se presaberemo, organizujemo sa parama i vremenom 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Azimuth, Čestitam na kupovini, ali samo ako ti je to privremeno rešenje. Smatram da je dobra logika da kupiš uređaj koji je sa cenom dosta stabilniji na tržištu dok se ne pojavi Note 4. No svakako očekujem da se vratiš na pravi put, put androida 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
znemanja, tako je, slazem se. 
Azimuth, pridruzujem se cestitkama, i isto mislim da to nije losa ideja, ali takodje mislim da Note serija dosta dobro drzi cenu, kod Samsunga najbolje, tako da ne bi trebalo da bude nekih "vecih" finansijskih problema pri prelasku na Note 4.

Azimuth, pridruzujem se cestitkama, i isto mislim da to nije losa ideja, ali takodje mislim da Note serija dosta dobro drzi cenu, kod Samsunga najbolje, tako da ne bi trebalo da bude nekih "vecih" finansijskih problema pri prelasku na Note 4.

Čestitam Azimuth. Što si prešao na iPhone 5s do Note 4? Nešto ti se ne svidja na N3?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Сврбело га да проба јабуку. Рекоше му да је много укусна.
Ени га сад јури неку лупу да би могао да се снађе на том малом екрану
Ени га сад јури неку лупу да би могао да се снађе на том малом екрану

ex ivan87
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Одг: Koji telefon imate? [2012 - ]
Bravo todatoda81 napisao:Da je ukusna ne bi bila samo okrnjena
+1
Huawei
- Azimuth
- Moderator
Istina, bilo je to nekoliko dugih dana i noci kada mi je miodrage pomagao oko 3Gs, zbog cega cu mu biti uvek zahvalan
vla-do, taman posla da nesto fali N3
To je, barem po meni, trenutni ultimativni Android uredjaj. Za mene od Androida nema nista bolje od Note 3, dok se ne pojavi Note 4
Cekam njega i iPhone 6 (ovo zavisi i od dijagonale displeja jer mi je ovaj na 5s jos uvek prilicno malen).
Daleko od toga da sam odustao od Androida. Kako sam pratio do sada, tako cu i od sada. Nista se tu ne menja
Hvala vam jos jednom na cestitkama!

vla-do, taman posla da nesto fali N3

Daleko od toga da sam odustao od Androida. Kako sam pratio do sada, tako cu i od sada. Nista se tu ne menja

Hvala vam jos jednom na cestitkama!