Nije valjda da misliš da ti je Garmin pokvario karticu Kartice crkavaju pa crkavaju i ne možeš im ništa. Možeš samo da se nadaš da će da ti traju.
Ja sam imao 2 Trancenda u MMC RS DV varijanti i izuzetno sam bio zadovoljan, a class6 ti nije potrebna za telefon (može i nešto sporije) al' dobro šta je tu je. A od konkretnih loših primera sam samo za Nokiu i Kingston čuo a upravo tu kombinaciju sada imam i ni jedan problem za preko 2 godine, tako da se na tvom mestu ne bih opterećivao time.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Meni je sinoc dok sam ubacivao Garmin crkla kartica
sd 8gb
e sada da li je zbog Garmina ili nesto drugo neznam
mada kartica je kupljena pre nedelju dana
Nema to veze pre koliko je kupljena i koji je brend u pitanju. Individualno je a kartice crkavaju bez bilo kakvog pravila. Zameni je, verovatno imas garanciju.
.Ja iskrenio nemam vise hrabrosti da instaliram Garmin-a ,sta ako mi se upropasti i ova kartica Transcend od 8gb ,poludeo bi bar za sada ga necu insalirati ,Ne znam sta vi mislite
Kupite kartice koje imaju lifetime waranty ili dozivotnu garanciju.Ja sam uzeo Apacer od 2 GB-a za LG ks20 i za sad se super pokazala....pa ko crkne odes i zameneis besplatno tj daju ti novu za DZ.
P.S. malo je cudno to da zbog jednog programa crkne kartice mislim da je nesto drugo u pitanju.
markosvaba, sto se tiče mape Grčke googlaj, možeš na kartici imati 2 mape+base map, tako da neće smetati.
EDIT: Nisam sad kući ovo kucam sa moba kad dođem cimnuću te na pp da ti pošaljem link
EDIT 2: Možda ti je ipak najbolje da skineš mapu cele Evrope da bi imao komlet navigaciju od Srbije do Grčke.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
knjiski_moljac, zavisi za koji program... za nokia maps mozes sa programa koji dobijes uz pc suite zove se nokia maps valjda i tu mozes skinuta ma da nisu bas dobre tu mape za srbiju... za garmin se mozes meni obratiti pa cu ti reci dalje de na pp... a za ostale stvarno ne znam
Ljudi, mogu li se Nokia Mape koristiti i bez GPS-uređaja? Tipa, učitam mapu i samo je listam, bez navigacije, kao da gledam mapu od papira, samo na telefonu
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
mam problem sa garmin verzijama,koju god da ubacim telefon jednostvno izadje iz programa ili kaze:"expired certificate"!probao sam sa verzijama 5.30 i 5.40 i nema nikakve sanse,da li je neko uspeo da ubaci garmin navigaciju,ako jeste, da li bi bio mogao da mi ostavi link odakle mogu da skinem program,ili postoji neka fora za ovo?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.