Ja sam imao 2 Trancenda u MMC RS DV varijanti i izuzetno sam bio zadovoljan, a class6 ti nije potrebna za telefon (može i nešto sporije) al' dobro šta je tu je. A od konkretnih loših primera sam samo za Nokiu i Kingston čuo a upravo tu kombinaciju sada imam i ni jedan problem za preko 2 godine, tako da se na tvom mestu ne bih opterećivao time.
GPS navigacija
Nije valjda da misliš da ti je Garmin pokvario karticu
Kartice crkavaju pa crkavaju i ne možeš im ništa. Možeš samo da se nadaš da će da ti traju.
Ja sam imao 2 Trancenda u MMC RS DV varijanti i izuzetno sam bio zadovoljan, a class6 ti nije potrebna za telefon (može i nešto sporije) al' dobro šta je tu je. A od konkretnih loših primera sam samo za Nokiu i Kingston čuo a upravo tu kombinaciju sada imam i ni jedan problem za preko 2 godine, tako da se na tvom mestu ne bih opterećivao time.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Kupite kartice koje imaju lifetime waranty ili dozivotnu garanciju.Ja sam uzeo Apacer od 2 GB-a za LG ks20 i za sad se super pokazala....pa ko crkne odes i zameneis besplatno tj daju ti novu za DZ.
P.S. malo je cudno to da zbog jednog programa crkne kartice mislim da je nesto drugo u pitanju.
P.S. malo je cudno to da zbog jednog programa crkne kartice mislim da je nesto drugo u pitanju.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- Nikola031
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
markosvaba, sto se tiče mape Grčke googlaj, možeš na kartici imati 2 mape+base map, tako da neće smetati. 
EDIT: Nisam sad kući ovo kucam sa moba kad dođem cimnuću te na pp da ti pošaljem link
EDIT 2: Možda ti je ipak najbolje da skineš mapu cele Evrope da bi imao komlet navigaciju od Srbije do Grčke.
EDIT: Nisam sad kući ovo kucam sa moba kad dođem cimnuću te na pp da ti pošaljem link
EDIT 2: Možda ti je ipak najbolje da skineš mapu cele Evrope da bi imao komlet navigaciju od Srbije do Grčke.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
-
knjiski_moljac
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pon, 24. Nov 2008. 03:16
gde se moze naci mapa vojvodine, srbije... balkana... bilo sta
Izmenio tomas.hokenberi:
Izmenio tomas.hokenberi:
- - dopunjavanje poruke tackicama, smajlijima i drugim karakterima do 100 karaktera nije dozvoljeno.
- na ovom forumu piraterija nije dozvoljena - ukljucujuci i piratske kopije GPS mapa.
mam problem sa garmin verzijama,koju god da ubacim telefon jednostvno izadje iz programa ili kaze:"expired certificate"!probao sam sa verzijama 5.30 i 5.40 i nema nikakve sanse,da li je neko uspeo da ubaci garmin navigaciju,ako jeste, da li bi bio mogao da mi ostavi link odakle mogu da skinem program,ili postoji neka fora za ovo?
......Nokia 5800 Xpress Music!
......Nokia 5800 Xpress Music!