Hvala.Ma polako,uvezbaces se ako te zanima kamera i fotkanje,pravices ti dosta bolje slike Ja sam u tim vodama vec odavno
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Al se sija kafa ko mutogeni gen od koga su nastale nindza kornjace
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, iz tvojih slika, zakljucio sam da si veliki obozavalac hrane [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] Ali to se kaci na instagramu ne na flickr [FACE WITH TEARS OF JOY]
Baraba gurman ....ma..i ja volim testa i brzu hranu..nekad mi se cini bih mogao samo da zivim na rostilju i picama
a sada malo G3 sa oborenom ekspozicijom i makro fokusom.
EVo malog poredjenja kamera na G3 i Z2,isti kadar isto sve,jedino sto sam na Z2 za jedan korak oborio ekspoziciju,jer je prejaka po defaultu,inace sve ostalo isto.Kako vam se cini?Meni su prilicno egal.
Z2
G3
Kakvo je to poređenje auto vs manual? Sale ja sam mislio da si ti ozbiljan čovek.[emoji14]
Sve i da je samo ekspozicija podešena , to je opet manuelno podešavanje. Cilj poređenja je da se vidi koja je kamera bolja na automatici. To je u ovom slučaju G3. Davno poznata stvar.
Meni je slika sa g3 dosta bolja, ostrija je, pogledaj kuce u pozadini, zelenilo izmedju puta i parkinga, i izmedju zutog kontejnera i sahti, pogledaj ogradu i ova 2-3 zbuna ispred kuce gore levo, po meni osetno bolje na g3... ne znam evo nek i drugi kazu sta misle ali meni ovo nije ni blizu jedno drugom...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.