Pero vrh fotka.
A i snapseed mocna aplikacija,nikako da se malo vise igram sa njom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo malo prvih nocvnih slika sa G3....kako vam se cine
Sale_M, dobre noćne, ali mislim da je kutijagreha bolje izvlačio? Čudi me što u exifu piše da je shutter speed 1 sec., bile bi oštrije iz ruke da malo brže okida.
Hvala.I mene cudi sto svaku nocnu izvaci SS 1s.Slikao sam sa FV-5 aplikacijom,mozda je do nje.
Kako si znao da je ova sa Z2 obradjena? Fakticki nije,samo je promenjen kolorit malo
Malo sam promenio boju neba,bila je svetlija malo i to je to. , slika je provucena kroz filter iz flickr app,nije nista dodavano ovako preko fotosopa i sl.
Znas li ti sto mi svaku nocnu okida sa 1s ss na G3 sa FV-5 app?Moram s njom da slikam,jer nema Xcam za MM,ali nije mi jasno zasto ne moze da okine brze sa FV-5?
Suncana subota u Novom Sadu!
Nesto je slikano u auto modu, nesto je manualno podeseno a ima i par slika sto sam izradjivao u Darktable iz RAW formata...
Zadovoljan sam napretkom od Z2, nema oversharpeninga na slikama, boje su zive, auto HDR radi super posao, PRO mode mi je bolji nego na Nokiji 808 jer ima manualno podesavanje fokusa i brzine zatvaraca... Jedina zamerka je sto ISO ne moze da ide preko 800 u PRO modu, ali ni ne vidim potrebu za prelazenjem kada imamo shutter od 10sec...
Sale_M, to što okida sa 1 sec SS mislim da je do drajvera za kameru na Androidu M, zbog istog verovatno ne radi Xcam. Samo FV 5 app ti neće pomoći. Šteta što je tako odrađeno na M.
Odličan kadar sa fićom.
Cooomi, vrh fotke! Eh što bih voleo da portuju manuelna podešavanja na N4.
Ahaa,nisam znao to.Cuo sam da treba da izadje uskoro novi Xcam za G3 za MM.Valjda ce tu sve raditi kako treba.
Oh sta ti umetnik u dusi ovaj Aleksandar Nadj [emoji38]bravo imenjace,sedi 3+[emoji14]
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.