Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
40 evra moja poslednja ponuda, ipak je to Android đubre, više od toge ne može

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
mezzano, da, ima u njemu zlata kao i u svakom drugom elektronickom uredjaju.
znemanja, poboljsaj svoju ponudu
(ja kao Vlada Srbije pozivam ljude da poboljsaju svoje ponude za tender
)
Gledao sam po netu, cene su 170-250€ za uredjaj, ja zelim da odmah imam kupca pa da udjem u celu transakciju.
znemanja, poboljsaj svoju ponudu

Gledao sam po netu, cene su 170-250€ za uredjaj, ja zelim da odmah imam kupca pa da udjem u celu transakciju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
Moju ponudu sam izneo, 40 evra je konačana cena koju sam spreman da platim, a tvoje je pravo da je prihvatiš ili eventualno odbiješ

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ja prodao Neo V za 100e . I to bez memorijske
I to sam brzo prodao, 4. dan kako sam objavio da prodajem

I to sam brzo prodao, 4. dan kako sam objavio da prodajem

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
znemanja, naravski, ponuda ti je odbijena i pre nego sto si predlozio. Dodaj jos 140€ i mozemo da otpocnemo pregovore 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
miodrage, Zar si takav čovek da kolegi forumašu hoćeš da uvališ android đubre za 180 evra, pa nema smisla
U jednom postu si napomenuo da sam ja tvoj zli bliznaca jer i u vezi iOS i u vezi WP imam totalno suprotno mišljenje, e pa sada ti se pridružujem u tvojoj borbi protiv android raje. Sada, kao pridošlica iOS i WP stada, kažem da nam je ispod časti da pominjemo tako velike cifre za nesposobni robotić, uopšte nećemo da ga učinimo dostojnim cene od 170-200 evra već ćemo da ga ponizimo sa 40 evra, a ja ću da podnesem "žrtvu" i kupim to zeleno smeće za 40 evra

Samsung Galaxy Note II N7100
Ja sam dobio potpuno nov Note 2, titanium grey boja. Upaljen je jednom, ubrzo ugašen i vraćen u pakovanje. Nemam garanciju za njega, tj u pakovanju je između ostalog naravno garantni list Samsunga ali nije popunjen i pečatiran. Može li me neko posavetovati koju cenu da stavim za njega u oglasima? Zbunjen sam cenama koje pronađem na internetu - negde nov sa garancijom košta 430e, a negde 611e(!?) pa ne znam na osnovu čega da uporedim. Moj jeste potpuno nov ali kutija je 'otpečatirana' i nemam pisanu garanciju. Hvala unapred ako neko odgovori.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 08. Jul 2013. 15:45
- :: Palm
- :: nista
Pozdrav,
prodao bih Palm Pixi Plus,ispravan,radi na nase mreze,star godinu dana,sa rastegljenom zadnjom maskom.Koliko bih mogao dobiti za njega? I ko je od forumasa zainteresovan,neka me kontaktira privatnim porukama.
prodao bih Palm Pixi Plus,ispravan,radi na nase mreze,star godinu dana,sa rastegljenom zadnjom maskom.Koliko bih mogao dobiti za njega? I ko je od forumasa zainteresovan,neka me kontaktira privatnim porukama.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Korzo, mislim da mozes na pocetku da trazis 400e, pa kako bude isla prodaja tako korigujes cenu.....
Moja procena je da ce otici za oko 370e
Moja procena je da ce otici za oko 370e
D500&E71
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 08. Jul 2013. 15:45
- :: Palm
- :: nista
Ima li odgovora
Hitno mi je.Kupio bih nesto jednostavnije

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Ghostrider77, nisam siguran ali gledajuci ponudu na e-bay mislim da bi mozda mogao za njega dobijes oko 30e (mozda je i to veoma optimisticno), ali budi spreman da ga prodas debelo ispod cene jer je potraznja za datim modelom nikakva....
D500&E71
Pozdrav,
koliko mogu dobiti za Nokiu e5 staru nesto vise od godinu dana, ispravnu, sa osrednjim tragovima koriscenja...
Ako i na forumu ima zainteresovanih, mogu mi pisati pp
koliko mogu dobiti za Nokiu e5 staru nesto vise od godinu dana, ispravnu, sa osrednjim tragovima koriscenja...
Ako i na forumu ima zainteresovanih, mogu mi pisati pp
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Одг: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Mozes da dobijes 60 evra najvise,mada ja mislim da ti ni toliko niko nece ponuditi,jbg...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Koliko mogu da dobijem za Xperiu T, stara 2 nedelje, bez ogrebotina i slicnog, i garancija 6 meseci?
nove su sada oko 255-265... e sad, ako je kao nova i neko hoce ipak da ustedi malo, mozda da trazis oko 220, 230... jer nece niko da da za koriscen, iako je kao nov ipak je koriscen, 20ak eur ispod novog a ima nov za tu malu razliku...
najbolje je da menjas i doplatis razliku za taj koji hoces...
je l' SP u pitanju?

je l' SP u pitanju?

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Tesko da ce ga prodati i za toliko kad je koriscen. Podji od sebe, da li bi pre kupio tel za koji sigurno znas da je nov i ti si ga prvi koristio ili kupio isti taj tel za 20-30e manje, a znas da ga je neko koristio... Ne verujem da mozes vise od 200e da uzmes za njega
Note IV N9100 dual
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
luca, nije u pitanju SP, ovo mi je poslednji Sony model, skroz sam se razocarao u njih, u pitanju je iphone 4s. 

Sto pobogu razocarao? Ja sam imao T i bio sam ajd da kazem zadovoljan za te pare... Malo je krckao nazad i to bljestavilo kod kamere ali sta sad, za 250e odlican telefon... Naravno - 4s je bolji 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Sto se tice izrade sve je ekstra nista ne krcka i slicno, ali odkada sam ubacio JB baterija je postala uzasna, imam i neki bag sa zakljucavanjem ekrana i jos par sitnih bagova, i u poslednje vreme mi se desava da se ekran zamrzne i samo restart pomaze.. Radio sam i restart ali nista ne pomaze. Dok sam bio na ICS-u sve je radilo perfektno.