Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Re: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Koliko bih mogao da trazim za One X star 14 meseci. U besprekornom stanju je, uzet u Telenoru. Slusalice cak nisam ni otpakivao. 

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Komsija Gerasim, mozes probati da ga udomis za oko 250e, ako se pak niko ili malo ko bude javljao ti lagano spustaj cenu...
D500&E71
-
- Entuzijasta
Hvala loki13, ja sam se mozda nadao za malo vise jer je stvarno maksimalno ocuvan, ali kad pogledam ostale oglase, morace izgleda tako.
- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Jesu beats slusalice...da li bi njih prodao?
-
- Entuzijasta
Nisu Beats. Da su beats verovatno bi ih makar otvorio
jbg

Novi su ispod 300 evra.
Tako da ako možeš da uzmeš 200 evra, ne razmišljaj ni sekundu.
Tako da ako možeš da uzmeš 200 evra, ne razmišljaj ni sekundu.
- loki13
- Expert
siki069, gde imas nove za ispod 300e,ja nigde nov nisam nasao ispod 320e,tako da za polovan perfektno ocuvan se moze dobiti oko 230-250e,polovne s2 stare po vise od 1 godine se prodaju za oko 190e a one x je ipak vise u rangu sa s3 nego li sa s2
D500&E71
novi HOX je 300-320eur... polovan, skini do 50ak od toga u zavisnosti koliko je star i ocuvan... oprema itd itd 
ako je star 14 meseci i ako je sa telenora, (zakljucan), onda je i cena manja i to dosta jer HOX nije mogao da se otkljuca

ako je star 14 meseci i ako je sa telenora, (zakljucan), onda je i cena manja i to dosta jer HOX nije mogao da se otkljuca

-
- Entuzijasta
luca, slazem se da zbog toga moram da spustim, to je neminovno. Sa druge strane on je stvarno maksimalno ocuvan. Tragovi koriscenja su minimalni, jer je sve vreme u silikonskoj futroli. Nadao sam se u pocetku da mogu da izvucem mozda vise od 250, ali to ce biti mnogo tesko. Ako mogu da uzmem 250 bice super.
- loki13
- Expert
Komsija Gerasim, tako sam ti i rekao, probaj da stavis 250e pa spustaj, sve zavisi koliko brzo hoces da ga se resis 

D500&E71
-
- Entuzijasta
loki13, dovoljno brzo da mu ne padne cena jos vise
Ali videcemo, nikad se ne zna koliko ce brzo da ide.

Ali videcemo, nikad se ne zna koliko ce brzo da ide.
Ima ovde kod nas jedan imbecil,kao bavi se prodajom telefona.
Za S2 polovne placa 100e,S3 180 a S4 do 250.
Iste te telefone prodaje po 3 puta vecoj ceni.S2 polovan,trazi 300e.Retardiran lik.
Za S2 polovne placa 100e,S3 180 a S4 do 250.
Iste te telefone prodaje po 3 puta vecoj ceni.S2 polovan,trazi 300e.Retardiran lik.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Entuzijasta
Gde ih uopšte nalazi za te pare!? U ko zna kakvom su stanju.
Mora da uspeva da proda ponešto, čim to traje odredjeno vreme.
Mora da uspeva da proda ponešto, čim to traje odredjeno vreme.
Ma proda neke krseve,a verovatno da ima neku debilnu klijentelu kojoj to uvaljuje.Evo sad videh za iphone 4 zakljucan trazi 300e.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- loki13
- Expert
Behemoth, ne bih rekao da je on imbecil (nemam nikakve veze sa tim likom, da ne bude zabune) pre bih rekao da su imbecili ljudi koji mu prodaju telefone po takvim cenama, a bogme nisu ni kupci spaseniji.... 

D500&E71
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
HOX moze da se otkljuca,odbijes 25e od cene i dodje ti na 225,a cena novog na crnom trzistu je 295e i bice ih verovatno uskoro mnogo na oglasima,a HTC generalno teze ide jer su Galaxije precenjene,ali ako je jako lep HOX javni mi se na PM da se dogovorimo,Ja jurim jedan za sebe
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Ko je lud da kupi s2 polovan za 300e?
Note IV N9100 dual
Evo ima otključavanje i od 800 dinara za HTC ONE X:
http://www.timservis.rs/dekodiranje-htc-telefona/
Najjače je "cena od 800 dinara...".
Znači može biti i 8.000 dinara.
Novi, SIM free, 32GB interne memorije, full pakovanje, nemaju problem lošeg WiFi prijema koštaju 299 evra. Sa 64 GB su nerealno skupi. Postoji i verzija sa 16GB kojoj je cena ispod 299 evra.
Polovan, zaključan za Telenor, star 14 meseci, sa najverovatnije neotklonjenim problemom lošeg WiFi signala.
Ako je otklonjen, telefon je otvaran i lemljen.
Teško će ga prodati za više od 200 evra, ako je sa 32GB.
To je realnost.
http://www.timservis.rs/dekodiranje-htc-telefona/
Najjače je "cena od 800 dinara...".
Znači može biti i 8.000 dinara.
Novi, SIM free, 32GB interne memorije, full pakovanje, nemaju problem lošeg WiFi prijema koštaju 299 evra. Sa 64 GB su nerealno skupi. Postoji i verzija sa 16GB kojoj je cena ispod 299 evra.
Polovan, zaključan za Telenor, star 14 meseci, sa najverovatnije neotklonjenim problemom lošeg WiFi signala.
Ako je otklonjen, telefon je otvaran i lemljen.
Teško će ga prodati za više od 200 evra, ako je sa 32GB.
To je realnost.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 07. Okt 2013. 21:04
- :: iPhone 4s
- :: Nokia E75
iPhone 4S
pozdrav svim ljbuiteljima iPhona!
trenutno koristim iPhone 4s (crni 16Gb) i zelim da ga prodam jer sam jako zagrejan za iPhone 5s...
pa me zanima da li realno mogu da dobijem 280 eur za njega jer ja ga trenutno toliko cenim. Platio sam ga 550 eur pre god dana, mob je sim free i u extra stanje je bez ogrebotine ili ostecenja, juce sam ga update na iOS7 i radi perfektno. Uz njega dajem 2 punjaca i 2 Bumpera. 1 auto punjac i 1 Aluminijumski Bumper. Pozadi ima carbonsku foliju.
trenutno koristim iPhone 4s (crni 16Gb) i zelim da ga prodam jer sam jako zagrejan za iPhone 5s...
pa me zanima da li realno mogu da dobijem 280 eur za njega jer ja ga trenutno toliko cenim. Platio sam ga 550 eur pre god dana, mob je sim free i u extra stanje je bez ogrebotine ili ostecenja, juce sam ga update na iOS7 i radi perfektno. Uz njega dajem 2 punjaca i 2 Bumpera. 1 auto punjac i 1 Aluminijumski Bumper. Pozadi ima carbonsku foliju.
- loki13
- Expert
nisDee, najbolje je da oglasis po zeljenoj ceni,a ko vidis da nema interesovanja onda naravno spustas cenu i prodajes po ceni koju je kupac spreman da plati.
D500&E71