Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Re: Одг: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
I9300 180 evra...daj druze ne zezaj!!! telefon je izasao pre 2 godine nije to staro toliko pa po toj cij3ni je s2
Re: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
tako negde.. ako je top ocuvan...
259e je nov telefon.......
259e je nov telefon.......
Novi su 240 evra.
Polovan, ogreban na 2 mesta, star godinu dana.
150 evra je maksimum ako nije gadno ogreban.
Polovan, ogreban na 2 mesta, star godinu dana.
150 evra je maksimum ako nije gadno ogreban.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Da baš tako , S2 i S2 plus polovni su 120- 140€
16 godina na forumu MOBILNISVET
Kod nas u RS svi nude nekakve zamene uz nekakvu doplatu. A za kes sam proda s2 za 130e ,a s3 za 185e,vise ne moze da se izvuce da hebe rak raka.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Da se ispravim za S3 I9300 sad je (8.3.2014) cena novih - neotpakovanih je 245 evra na Kupujem-Prodajem kod poznatih/pouzdanih prodavaca .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Koliko je realno da dobijem za note 2, crn, uzet preko Telenora pre godinu dana sa dve godine garancije?
Imam pouch futrolu i jedan obican flip, ocuvan je, ali letos mi ispade iz dzepa na trotoar i krznu se gornja leva ivica (bio je u futroli i za maler morao je da padne na nezasticenu stranu). Nije puno, ali je krznut. Nisam primetio nikakve falinke, sve radi, bluetooth, wifi, ekran je neostecen. Neki ljudi mi kazu da sam ponekad nedostupan iako mi je telefon ukljucen. E sada to moze da bude do losijeg signala u zgradi jer nisam primetio da gubi mrezu. Zvao sam sebe vise puta sa drugog broja i uvek je zvonio tako da mislim da je sve ok.
Imam pouch futrolu i jedan obican flip, ocuvan je, ali letos mi ispade iz dzepa na trotoar i krznu se gornja leva ivica (bio je u futroli i za maler morao je da padne na nezasticenu stranu). Nije puno, ali je krznut. Nisam primetio nikakve falinke, sve radi, bluetooth, wifi, ekran je neostecen. Neki ljudi mi kazu da sam ponekad nedostupan iako mi je telefon ukljucen. E sada to moze da bude do losijeg signala u zgradi jer nisam primetio da gubi mrezu. Zvao sam sebe vise puta sa drugog broja i uvek je zvonio tako da mislim da je sve ok.
250,mada jedna ogrebotina odbija kupce mnogo.Svi bi 10/10 a to je danas retkost sa polovnjacima.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
250 je max što možeš izvući, ali za simfree i gotovo 10/10 stanje uz komplet pakovanje.
E sad, tvoj je zaključan i ima tu ogrebotinu, kontam da spustiš malo cenu i to je to. Ili pak da čekaš da naleti neko kome sve to ne smeta. Sve zavisi koliko si nestrpljiv
E sad, tvoj je zaključan i ima tu ogrebotinu, kontam da spustiš malo cenu i to je to. Ili pak da čekaš da naleti neko kome sve to ne smeta. Sve zavisi koliko si nestrpljiv

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Po meni 220max, nadrealnije 200. Ipak je to zaključan, mator, oštećen i pomalo stari model. No, možeš ti staviti koju oćeš cenu, pa će ti se javljati da se cenkaju sigurno
Hvala, rutovao sam ga, bio je zakljucan na Telenor, a sada koristim mts broj. Nego uvek sam gresio pa prvo prodam telefon i onda jurim drugi. Ovaj put necu, tako da mogu da isprobam sve cene 

Stavis ga za 280e i polako, cenkace se oni cenkaj se i ti, mislim da mozes da uzmes 250e sigurno...
Novi note 2 su 300 do 320 evra.
SIM free u ful pakovanju.
Star godinu dana i drljao beton?
200 evra je fantastična prodaja.
Treba naći pacijenta za 200 evra.
SIM free u ful pakovanju.
Star godinu dana i drljao beton?
200 evra je fantastična prodaja.
Treba naći pacijenta za 200 evra.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Šta mislite koliko mogu da dobijem za Defy+ ? Star je 2 godine sa vidljivim znacima korišćenja, mada je ekran neizgreban.. Nov je oko 130€. Imam kutiju, račun, punjač i usb.. Je l' može nekih 70-80€ da se izvuče ako nahvalim da je na KitKat-u i šta ti ja znam?
Postavi tu cenu ali mislim da će ti je spustiti cenkanjem bar za 10, 20 €. Bar da je nekadašnji flagship pa da možeš da staviš veću cenu al čisto sumnjam. Nadaj se nekom naivnom kupcu 

Defy+ je zakucan na Android 2.nešta i to je mnogo loše za prodaju.
Šta znači vidljivi znaci?
Sve preko 50 evra je uspeh.
Šta znači vidljivi znaci?
Sve preko 50 evra je uspeh.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Fabrički da, na 2.3.6, ali uz pomoc Cyanogena ubacio sam KK 4.4.2 na njega i šljaka 2x bolje nego na Gingeru..
A ti vidljivi znaci su ljuštenje plastike oko ivica (slično kao na iPhone 5) što je poznat problem na ovom modelu... Napravio sam oglas za 80€ (što je nerealno, znam i sam) pa ću spuštati ali neću ispod 50 ići...
A ti vidljivi znaci su ljuštenje plastike oko ivica (slično kao na iPhone 5) što je poznat problem na ovom modelu... Napravio sam oglas za 80€ (što je nerealno, znam i sam) pa ću spuštati ali neću ispod 50 ići...
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Cisto da napisem, c/p sa oglasa po forumima koje sa postavio, za svoj sada vec bivsi One V
16GB microSD memorijsku karticu (Class 10),
punjač,
usb kabl,
slušalice
silikonsku futrolu.
Telefon ima polomljen digitajzer (senzor za ekran)(telefon je pao na asfalt sa postolja na bicikli pri brzini od 40km/h, bio je bez futrole), i malo je izgrebana maska u gornjem levom ćošku ali samih oštećenja po ekranu nema, tako da je ekran funkcionalan. Ima i garanciju do jula meseca ove godine, ali pošto je u telefon instalirana nefabrička verzija Android-a 4.1.2 (telefon je dolazio sa verzijom 4.0.4), garanciju možete ostvariti jedino ako vratite sistem telefona na fabrički Android. U toku garantnog roka su menjane slušalice, tako da telefon ima nalepnice na šrafovima protiv otvaranja telefona, tako da je to jedini razlog zašto nisam zamenio napukao digitajzer.
Uz telefon ide i iGO navigacija, poneka igrica, muzika, itd. Telefon je zaključan na VIP mrežu.
Trazio sam 50 evra, jedna gospodja se zainteresovala jer joj je sin izgubio poklopac telefona, a moj je bio ocuvaniji sto se tice kucista, prvo sam joj snizio na 45, ali posto je jedina bila zainteresovana od kada sam postavio oglas, smanjio sam joj na 40 evra i jedino sam joj dao 4GB memorijsku, da bih tako izvukao pare jer ovakav telefon je izgleda zaista tesko prodati.

Da li sam dobro prosao, procenite sami
16GB microSD memorijsku karticu (Class 10),
punjač,
usb kabl,
slušalice
silikonsku futrolu.
Telefon ima polomljen digitajzer (senzor za ekran)(telefon je pao na asfalt sa postolja na bicikli pri brzini od 40km/h, bio je bez futrole), i malo je izgrebana maska u gornjem levom ćošku ali samih oštećenja po ekranu nema, tako da je ekran funkcionalan. Ima i garanciju do jula meseca ove godine, ali pošto je u telefon instalirana nefabrička verzija Android-a 4.1.2 (telefon je dolazio sa verzijom 4.0.4), garanciju možete ostvariti jedino ako vratite sistem telefona na fabrički Android. U toku garantnog roka su menjane slušalice, tako da telefon ima nalepnice na šrafovima protiv otvaranja telefona, tako da je to jedini razlog zašto nisam zamenio napukao digitajzer.
Uz telefon ide i iGO navigacija, poneka igrica, muzika, itd. Telefon je zaključan na VIP mrežu.
Trazio sam 50 evra, jedna gospodja se zainteresovala jer joj je sin izgubio poklopac telefona, a moj je bio ocuvaniji sto se tice kucista, prvo sam joj snizio na 45, ali posto je jedina bila zainteresovana od kada sam postavio oglas, smanjio sam joj na 40 evra i jedino sam joj dao 4GB memorijsku, da bih tako izvukao pare jer ovakav telefon je izgleda zaista tesko prodati.

Da li sam dobro prosao, procenite sami

KISS ME I AM 93
Sta mislite koliko bih mogao da uzmem za LG L7, tel je u stanju 10/10, star godinu dana i ima jos jednu garancije. Ja iskreno mislim da je nekih 65-60e plafon.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ako je sim free, zaista 10/10, ful pakovanje i ima garanciju, minimum 70e, A može i 80! Pogledaj oglase na KP traze ljudi (za polovne naravno) i po 100e,mada je većina oglasa oko 80-90. Mislim da je 60 poklonjeno, A ti kako hoćeš