Pero,bravo,izvanredna obrada.
I da dodam: Sumadijo,Sumsdijo ko bi tebe ostavio... [emoji38]
Sent via Xperia Z2
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Fico,dobra fotka.Ako te ne mrzi poslacu ti mejl na pp ako mozes da mi posaljes u full rezoluciji da vidim bas kakav je kvalitet.
Sent from Xperia Z5
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, Ne znam brate sta bi ti da vidish al evo danas mozes da pogledash u punoj rezoluciji ceo dan
Nije ovo nexus ili sta ti ja znam to je kinez od 120$ model star dve godine, kamera je vishe nego odlicna za ta pare... Plus imam prednju kameru od 8mp extra za nocne selfije ima fabricku kontrolu ulepsavanja i prepoznavanje godina cisto kineski detalj... Ja znam da sam zadovoljan mnogo visje nego da sam kupio nexus 5x koji sam merkao i koji je bio skoro 3x skuplju... plus ovaj kinez izgleda po meni 10x lepse i kvalitetnije pod rukom.
Mi4 pravi sasvim pristojne fotke ko ih gleda na monitorima do 2HD nece imati ama bash nikakvih zamerki
Hvala Fico kuco stara.Mislim da si za te pare mogao uzeti Mi4c koji ima bolju kameru,al nema veze
Z2
Z5
znemanja, hvala.Iako sam uslikao puno cveca do sad to mi je mozda i najbolji maacro,sa najboljim bojama i detaljima.
Jos malo slika
Evindzer, Extra je, porucio je sa Aliexpress-a za 3.5$ ima i zlatna varijanta i skroz crna. Mislim da ima za razne telefone. Ipaky ih pravi. Inace za mi4 ima mali zilion futroli i akcesorisa raznog
filip89x napisao:sugarcoated_ass, Odlican p9l i odlicna arhitektura
od mene sampita-krempita 2u1 [emoji38]
Uf al izgleda dobro...da je ocima pojedes [emoji14]
Sent via Xperia Z2
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.