Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Re: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
El Laki, u covece nisam znao da mogu fino da ga prodam, razmisljao sam 'necu da ga poklonim za 60e pa mi taman stajao na ormanu'. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Pa eto vidiš
mislim, pazi, to je moje mišljenje na osnovu onoga što sam video po oglasima i šta si ti rekao. Na tvom mestu, stavio bih 80 bez razmišljanja
mislim da je više od toga već kockanje, ali sa 80 imaš lepe šanse. Još uz stavku "moguća korekcija cene za ozbiljne kupce" javiće se ljudi da se cenkaju i uzimaš 75 u najgorem slučaju 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Imam neki stari G300, pa me zanima koliko za njega mogu da dobijem?
Zadnji poklopac je dosta ostecen (izgreban), nov kosta 800din.
Ostatak telefona je ocuvan jako dobro, ekran bez ogrebotine, lajsne sa ponekom sitnom ogrebotinom. Telefon simfree, nije rootovan i servisiran. Ima garanciju jos par meseci u Telenoru. Ful oprema uz njega, punjac, slusalice, usb, futrola.
Moje misljenje je da mogu da izvucem 4-5.000, mada nisam siguran
Zadnji poklopac je dosta ostecen (izgreban), nov kosta 800din.
Ostatak telefona je ocuvan jako dobro, ekran bez ogrebotine, lajsne sa ponekom sitnom ogrebotinom. Telefon simfree, nije rootovan i servisiran. Ima garanciju jos par meseci u Telenoru. Ful oprema uz njega, punjac, slusalice, usb, futrola.
Moje misljenje je da mogu da izvucem 4-5.000, mada nisam siguran
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Možeš 50e lagano.
I da, koliko ja mogu da izvučem za Idol, odlično očuvan, skoro kao nov, full oprema, radi samo na vip mreži.
Daju mi 100e, mislim da je to ipak malo...
I da, koliko ja mogu da izvučem za Idol, odlično očuvan, skoro kao nov, full oprema, radi samo na vip mreži.
Daju mi 100e, mislim da je to ipak malo...
to ti je super cena 100e,ja prodao nov idol iz vipa sa 2god garancije za 160e u avgustu prosle godine...
ja imam neki vip mini droid (alkatel ot 890) 2000din ako neko oce
ja imam neki vip mini droid (alkatel ot 890) 2000din ako neko oce

- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Lumia 520 iz VIP-a, star 1 dan, crni/beli, sim free, sta mislite, koliko ceniti ako zelim da ga prodam? Cilj mi je da uzmem Lumiu 625 preko oglasa.
KISS ME I AM 93
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Resničanin, jel simfree? Ako jeste, javi se meni na PP pa da se dogovorimo. Treba mi jedan crni. Nasao sam neke na KP, ali mi je draze da uzmem od nekog clana odavde nego od ko zna koga.
- Resničanin
- Entuzijasta
Nisam ga jos uzeo, jednostavno se jos neckam da li da ostanem u vip-u ili da predjem u mt:s zbog 50% manje pretplate pa da nekako skupim neku lovu za novi telefon
. Ali, ako ga budem uzeo, i ako si raspolozen da kupis, mozda mozemo da se dogovorimo, ukoliko ne kupis ti 520 pre mene 

KISS ME I AM 93
- Azimuth
- Moderator
Ne znam kada si planirao, ali meni je prilicno hitno. Trenutno sam prinudjen da cekam ponedeljak da bih narucio od nekog preprodavca sa KP, ali ako bi ti uzimao u narednih par dana onda bih tebe sacekao svakako. Samo proveri nekako da li je sim free.
Javi mi, molim te, sta si odlucio, cisto da znam sta mi je ciniti
Javi mi, molim te, sta si odlucio, cisto da znam sta mi je ciniti

@resnicanin - oko 100, 120eur, dobro je pakovanje, garancija uvoznika 
inace, i moj je bio sa VIP-a i bio je sim-free

inace, i moj je bio sa VIP-a i bio je sim-free

Koliko bih mogao da dobijem za iphone 5,izudaran malo po coskovima? Imam punjac i slusalice.
zavisi od stanja i od opreme... idu za sim free od 300e pa na gore... oceni sam koliko je i kako ocuvan, star, oprema...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zavisi koliko ti je to "malo po ćoškovima" 
I kutiju da li imaš?

I kutiju da li imaš?
- Resničanin
- Entuzijasta
Izgleda da nista od Lumie 520, imam drugu kombinaciju.
Postoji mogucnost da pazarim telefon preko oglasa, konkretno Nokia Lumia 625, koji su stari par dana, kupljeni u Telenoru, e sad me interesuje neki valjda imaju pecat na garanciji a neki ne, jel to sto nemaju znaci da je kupovan preko firme? I da li znate mozda da je taj model sim free, tj. otkljucan?
I da li se moze iskoristiti garancija ukoliko ja nisam vlasnik aparata?
Mozda sam postavio glupa pitanja, ali hajde da se uverim, jer planiram da predjem u mt:s zbog 50% cene pretplate i da ne uzimam telefon preko operatera
Postoji mogucnost da pazarim telefon preko oglasa, konkretno Nokia Lumia 625, koji su stari par dana, kupljeni u Telenoru, e sad me interesuje neki valjda imaju pecat na garanciji a neki ne, jel to sto nemaju znaci da je kupovan preko firme? I da li znate mozda da je taj model sim free, tj. otkljucan?

Mozda sam postavio glupa pitanja, ali hajde da se uverim, jer planiram da predjem u mt:s zbog 50% cene pretplate i da ne uzimam telefon preko operatera

KISS ME I AM 93
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Resničanin, koliko ja znam, garancija je važeća samo ako ima pečat sa datumom kupovine. Nisam čuo za garanciju bez pečata.
Da li je telefon SIM free ili nije, to ti je lutrija. Sećam se da je ranije Telenor zaključavao 90+% telefona. Ne verujem da su to promenili sada.
Proveri koliko košta otključavanje i kako se radi.
Garancija se koristi ako je važeća i ne bi trebalo (osim ako baš ne zakeraju) da prave pitanje ko je doneo uređaj na reklamaciju.
Da li je telefon SIM free ili nije, to ti je lutrija. Sećam se da je ranije Telenor zaključavao 90+% telefona. Ne verujem da su to promenili sada.
Proveri koliko košta otključavanje i kako se radi.
Garancija se koristi ako je važeća i ne bi trebalo (osim ako baš ne zakeraju) da prave pitanje ko je doneo uređaj na reklamaciju.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da je neko napisao u temi za Lumiu 520 da lumie ne mogu da se otključaju, mada proveri još jedom ovu informaciju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Kolika bi bila neka realna doplata S3 I9300, stare 4 meseca kao nove, za iPhone 5 polovan u sto boljem stanju?
Samsung Galaxy S3 I9300
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zavisi od cene (stanja i starosti) iP5.
- Azimuth
- Moderator
^ ali racunaj da bi razlika bila oko 120-150e.
cena S3 je dosta pala u poslednje vreme i sada je za nove 230e... ip5 se krece od 300e pa na gore za koriscene modele...