Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
@iLuka baš naprotiv. U zadnja 2 meseca S3 je pao za 5e.
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Jako mi je tesko da odredim koliko bih mogao da trazim za Asus Padfone....full paket u prakticno idealnom stanju....tablet telefon kutije garancija jos 7 meseci....znaci star godinu i 5 meseci....je znam uopste da li cu uspeti da nadjem kupca za taj uredjaj...nije bas rasprostranjen
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Sony Ericsson Arc S star dve godine, otključan za sve mreže, kupljen u slobodnoj prodaji, od prvog dana u zaštitnoj futroli i sa folijom preko ekrana. Ima pukotinu kod senzora (kao i većina ovih modela), ostalo je sve na mjestu.
Ubačen je custom ROM sa Androidom 4.1.2, koji tečnije i bolje radi od fabričkog ICS i GB. Particionisana je SD kartica za potrebe Link2SD aplikacije tako da se na telefon može instalirati mnogo veći broj aplikacija nego na fabričkom ROM-u.
Vidim po oglasma da ljudi traže od 70€ pa naviše za ovaj model pa me zanima da li mu je ovo realna cijena i koliko biste vi odredili cijenu potencijalnom kupcu?
Ubačen je custom ROM sa Androidom 4.1.2, koji tečnije i bolje radi od fabričkog ICS i GB. Particionisana je SD kartica za potrebe Link2SD aplikacije tako da se na telefon može instalirati mnogo veći broj aplikacija nego na fabričkom ROM-u.
Vidim po oglasma da ljudi traže od 70€ pa naviše za ovaj model pa me zanima da li mu je ovo realna cijena i koliko biste vi odredili cijenu potencijalnom kupcu?
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 04. Jan 2012. 15:32
Koliko Mogu da trazim za Motorolu Defy staru oko 2,5 godine.U dobrom je stanju sa par sitnijih ogrebotina.Uz telefon u kutiji standarno idu slusalice,USB kabel i punjac
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Koliko otprilike se krece cena nove nokie 808 pure wiew?
Sa garancijom od 2 godine iz mts-a
Sa garancijom od 2 godine iz mts-a
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zavisi da li je zaključana na mts ili sim free. Teško se prodaje taj fon, treba naći baš nekog fanatika. Poslao sam ti poruku, proveri.
Ljudi koliko bih mogao da uzmem za svoj N3, stanje je 10/10, moglo bi se reci da je 'samo jednom upaljen'
Naravno uz njega ide i s view.

Naravno uz njega ide i s view.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ja ti nudim note 2 u stanju 10/10 star 9 meseci, plus sony m2 nov nekoristen sa garancijom telenora (naravno kada ga budem uzeo u telenoru)
Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Drakenzen, garancija? Fiskalni? Sa tim možda 380e, bez s view, njega najbolje posebno prodati.
Baraba, imam sve, ali sam ga uzeo u Americi tako da mislim da mi ne vredi mnogo ovde.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Koliko mogu da dobijem za Nexus 4 i Samsung Ativ S,oba u besprekornom stanju od prvog dana zasticeni u silikonu i foliji bez tragova koriscenja?
LG G2 Black,16GB
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Pošto se novi Nexus 5 prodaju za 280€ , polovni N4 plafon do 190€ i to extra očuvani .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Problem je kod tih modela sto nisu bas trazeni pa su polovni ispod 50e od cene novog... Koliko obicno idu malo korisceni 

Imam s4 i s2, hoca da dam drugaru s2 i da doplatim da uzmem jos jedan S4, taj je crni a moj beli bi dao devojci. E sad koja je realna cena da niko nikoga ne zajebe 

- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
weska88, Ja sam ti vec napisao u drugoj temi, oko 130 evra pa na vise treba da se doplati za S4, zavisi od stanja oba
telefona.
toda81, Ja sam zainteresovan za tvoj Note 2, pa mi se javi preko poruka da vidimo za cenu i ostalo
telefona.
toda81, Ja sam zainteresovan za tvoj Note 2, pa mi se javi preko poruka da vidimo za cenu i ostalo

Android 12
Hvala Dafer pa postavio sam pitanje na 3 mesta nisam znao gde ce najpre odgovoriti...ok ja sam mislio izmedju 150-170e
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Drafer, ipak odustajem od zamene note 2 do daljnjeg
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
weska88,
Evo ja sam nasao danas dva S4 koji se prodaju za 220 evra.
Imas ovde na oglasima.
Evo ja sam nasao danas dva S4 koji se prodaju za 220 evra.
Imas ovde na oglasima.
Android 12
Video sam i ja takve neke cene, ja uzimam od druga mob u perfektnom stanju. A ti telefoni sto su ispod cene ja ne bih nikada uzeo jer ja ne znam dali njemu trebaju pare pa je spustio cenu ili nesto fali telefonu pa sto pre da ga uvali 

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
weska88,
Tako ti je uvek u oglasima, taj isti lik koji prodaje jeftino moze da mu podigne cenu pa da ti mislis da je telefon bolji
ali ako je od prijatelja onda se dogovorite sami, to je vec druga prica.
Tada po meni treba da doplatis 150 pa na vise, zavisi od starosti njegovog ili tvog telefona.
Tako ti je uvek u oglasima, taj isti lik koji prodaje jeftino moze da mu podigne cenu pa da ti mislis da je telefon bolji
ali ako je od prijatelja onda se dogovorite sami, to je vec druga prica.
Tada po meni treba da doplatis 150 pa na vise, zavisi od starosti njegovog ili tvog telefona.
Android 12