llulle,

'ocu i ja svoju lopticu, ja zivim u BG pa opet nisam dobio, isto je narucena u subotu.
Takodje 'ocu da ukucam bodove, al' ne mogu da otvorim sajt
Evo da se lepo vidi razgovor izmedju mene i mog provajdera koji zasluzuje cistu 5, kod njih sve radi nema prekida preporucujem vam ovog provajdera

Stvarno ne znam sta da radim sa njima, ne moze jedan jedini mesec da protekne uredu i da sve radi lepo... Uzas...
text sa ICQ, jer stvarno nemam zivaca da zovem teh. podrsku i da slusam njihove gluposti i ubedjivanja...
::::::::::::::::::::::::::::::::
Milan (01:52 PM) :
Imam problema sa otvaranjem sajta
www.mojenagrade.co.yu
svi mogu da otvore samo ja ne mogu
da li je problem mozda do vas?
Neobee (02:03 PM) :
Postovani korisnice problem nije kod nas izgleda da su pali
cocacolini(LOL)(ovo je sigurno bilo po srpski, mogao je da mi napise цоцацолини) serveri nijedan nije dostupan probajte kasnije
Milan (02:04 PM) :
Ali kako svi ostali mogu da otvore sajt samo je problem do mene
Milan (02:04 PM) :
probao sam i u linuxu ali isto se desava
Neobee (02:10 PM) :
Dali mozemo da znamo kada su ti vasi poznanici pokusali da pristupe pomenutom saitu?
Milan
(02:10 PM) :
I juce i danas, jer ja od juce imam ovaj problem
Neobee
(02:21 PM) :
Hvala sto ste nas obavestili o problemu i ujedno vam se izvinjavamo zbog neprijatnosti. Potrudicemo se da resimo problem u sto kracem roku
Milan (02:22 PM) :
najkraci rok? 3 godine?
Neobee (02:23 PM) :
Kao sto sam vec rekao izvinjavamo se zbog neprijatnosti
Neobee (02:25 PM) :
odgovorne sluzbe su vec pristupile resavanju problema, ocekujemo resenje u najskorijem vremenskom roku
Milan (02:26 PM) :
dobro hvala
:::::::::::::::::::::::::::::::
Zao mi je sto su zaposleni ovakvi "pametnjakovici", nije ovaj jedini imao sam prilike da pricam sa dosta njih i zakljucio sam da im je IQ 30.