Coca cola nagradna igra!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

E nece ni meni da otvori u operi (Error!), ko zna mozda je THE END :D :D :D !!! probao sam i u EXPLORER-u i nece...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

dusanN70, dobro je da se jos neko pojavio :) ja rek'o da mi nisu stavili IP na blacklist :)
Ma nema the end :D jos 4 dana traje ovo za mob/h, a ovo do kraja godine ima da ih tuzim :roll:
Samo mi nije jasno kako neki mogu da otvore :|
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo meni da ne cuje zlo radi bez problema.
milan91, probaj sa mobilnog da otvoris. Nadam se da ti nije do providera. Onda si ga ugasio :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja i dalje ne mogu da otvorim preko kompa :| Nemam kredze da probam preko moba. :wacko:
Ma ako je do provajdera pa ne znam sta ce biti, ima da im nabijem ovaj modem u nozdrve, vec su dovoljno negativnih poena skupili kod mene.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Probaj da odradis sledecu stvar, Start>Run>cmd i onda kucaj ping pa mojenagrade.co.yu i vidi sta ce da ti vrati. Request timed out NE VALJA!
Izvinjavam se na off-u

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

E toga se nisam setio :)
Evo ovo izbaci kad uradim ping: Ping Request could not find host mojenagrade...

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

sta se desava sa mojom antistres lopticom,narucio sam je u subotu i jos nije stigla,a zivim 136 km od beograda,mogla je 3 puta da obidje svet,ja sam potrosio svoje bodove i zelim svoju lopticu,jeste da je najobicnija loptica,ali iz principa necu popustiti ako je ne dobijem.zvacu ih sutra
nokia c7

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

llulle, :lol: :lol: 'ocu i ja svoju lopticu, ja zivim u BG pa opet nisam dobio, isto je narucena u subotu.
Takodje 'ocu da ukucam bodove, al' ne mogu da otvorim sajt :x

Evo da se lepo vidi razgovor izmedju mene i mog provajdera koji zasluzuje cistu 5, kod njih sve radi nema prekida preporucujem vam ovog provajdera :| Stvarno ne znam sta da radim sa njima, ne moze jedan jedini mesec da protekne uredu i da sve radi lepo... Uzas...

text sa ICQ, jer stvarno nemam zivaca da zovem teh. podrsku i da slusam njihove gluposti i ubedjivanja...
::::::::::::::::::::::::::::::::
Milan (01:52 PM) :
Imam problema sa otvaranjem sajta www.mojenagrade.co.yu
svi mogu da otvore samo ja ne mogu
da li je problem mozda do vas?
Neobee (02:03 PM) :
Postovani korisnice problem nije kod nas izgleda da su pali cocacolini(LOL)(ovo je sigurno bilo po srpski, mogao je da mi napise цоцацолини) serveri nijedan nije dostupan probajte kasnije
Milan (02:04 PM) :
Ali kako svi ostali mogu da otvore sajt samo je problem do mene
Milan (02:04 PM) :
probao sam i u linuxu ali isto se desava
Neobee (02:10 PM) :
Dali mozemo da znamo kada su ti vasi poznanici pokusali da pristupe pomenutom saitu?
Milan (02:10 PM) :
I juce i danas, jer ja od juce imam ovaj problem
Neobee (02:21 PM) :
Hvala sto ste nas obavestili o problemu i ujedno vam se izvinjavamo zbog neprijatnosti. Potrudicemo se da resimo problem u sto kracem roku
Milan (02:22 PM) :
najkraci rok? 3 godine?
Neobee (02:23 PM) :
Kao sto sam vec rekao izvinjavamo se zbog neprijatnosti
Neobee (02:25 PM) :
odgovorne sluzbe su vec pristupile resavanju problema, ocekujemo resenje u najskorijem vremenskom roku
Milan (02:26 PM) :
dobro hvala
:::::::::::::::::::::::::::::::

Zao mi je sto su zaposleni ovakvi "pametnjakovici", nije ovaj jedini imao sam prilike da pricam sa dosta njih i zakljucio sam da im je IQ 30.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Znachi i ja sam danas ubo jedan w200i :P :P :P
Malo sam doduse modifikovao svoje sanse da dobijem, tj. da nisam... stvarno bih mislio da je namestaljka. Skupljao sam marljivo jedno 30 kodova, i grunuo ih sve u 6 sati. Po mom proracunu, nocobdije tada vishe nisu na netu, a oni sirotani koji (kao i ja) ustaju u to vreme sigurno ne misle na kokakolu. I tako ja poslao te kodove, u 7:15 stize poruka da sam ga osvojio, u 7:18 me zovu, dobili su moje podatke i to je to. Navodno za 10-15 dana stize. I narucio sam 2 antistres loptice, jednu jutros od tih kodova, jednu pre 3 dana. Ako sve stigne zajedno, bicu prezadovoljan.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

miodrage, hehee svaka cast, znaci 30 kodova si gurno u 6h :)
Zao mi je sto ima samo jos 2 dana , a meni sajt ne radi :dry:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

milan91, ne znam stvarno sto toliko panicis, sajt radi bez problema, mozda si ti samo (svaki put) potrefio trenutak kada je server preopterecen :wink: Ja se u proteklih par dana bez problema logujem 2, 3 puta dnevno... Probaj stvarno sa nekog drugog kompa, iz nekog kafea ili slicno...

U svakom slucaju ne odustaj imas jos dva dana! :wink:

PozZ

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Koren, ne panicim nego sam nervozan :x :D Ma nema sanse razumes da sam juce ceo dan pokusavao i danas, uopste ne radi otvara jedno 40s i izadje error, radio sam ping na mojenagrade.co.yu i kaze da host uopste ne postoji :?
Ja znam da sajt radi, pitao sam nekoliko ljudi sa msn da otvore i svima radi, ali samo meni ne.
Mislio sam da nije neki virus, lepo uzmem odem na ubuntu i tamo isto, jedino sto preostaje da su mozda stavili moj IP bod blacklist i ne mogu da otvorim, a meni se IP promeni svake prestupne godine.
Vidis i sam sta sam pricao sa ovim iz neobee, kao kazu prvo sve radi i onda posle 10min kao nesto pronasli da ne radi, pa kao odgovorne sluzbe su pristupile resavanju problema :dry:
Neam pojma da li je do njih i da jeste to ce biti reseno za 3god...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

milan91, imas da probas jedno malo skuplje resenje, ali mislim da moze da ti reshi problem, i ako i tu ne mozes, onda je nesto do tvog kompa definitivno. Konektuj se preko nekog od onih 042/041 brojeva za net i otvori, ako tako radi, onda ti je IP na blacklisti. Za par minuta online preko ovih brojeva, telefonski racun ce to da ti podnese.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Hm, evo meni je opet otvorio. Nego Milane imam ja jednu ideju, ti lepo meni posaljes sve kodove, i posto tebi ne radi nalog ja cu to poslati sa mog, sto bi se reklo "da se ne baci" :D :lol: :D
Sta mislis? 8) :P

PozZ

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

miodrage, vidis to bih mogao da probam :) i da ako otvori ubacim kodove.
Koren, ja sam mislio da dam nekom user/pass pa da on ukuca, ali mislim da necu :roll:
A sto se tice poklanjanja kodova u dobrotvorne svrhe :lol: razmislicu ako ne uspem da otvorim sajt preko dial up-a.

::::::::::::::::::::::::

Evo prikacio sam se preko sezamovog dial up broja i odmah otvorio sajt, ukucao kodove i zavrsio. ;)
Samo sad kad bih provalio da li je problem u ovima iz provajdera ili mi je IP na blacklist.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

I tu ima fora, pozovi 0800 11 22 33, i pitaj ih o cemu se radi. A imas jos jednu foru, tek danas sam se setio, a to je ili da ukljucis neki proxy, pa preko toga da ides, ili neki anonimyzer sa kojim ces lepo da hostmaskujes svoj IP.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ih ko da oni u coca coli znaju u cemu je problem :) Imao sam neki sajt preko kojeg "anonimno surfujes" i ne mogu da ga nadjem, ali sam zato nasao jedan drugi, i evo otvorio mojenagrade.co.yu :wink: A sto se tice nekog softvera, skinuo sam milione i nijedan ne vrsi posao.Svi znamo zasto nam treba ovakav softver :D rapidshare...
E ovaj sajt preko kojeg sad idem na mojenagrade, ima kao dozvolu da svakog dana preko njega potrosis 50MB...
Eto na neki nacin sam resio problem :) btw. nisam osvio jos telefon :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Za Rapidshare vredi dati pare. Evo ja sam sada uplatio opet 3 meseca, za 1730 dinara, pa vredi svaku paru. Ima da svucem jedno 500 GB sigurno.

ninJAH
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 15:58

Post od ninJAH »

Ni meni nece da otvori sajt..a i ja sam isto na neobee-u, ADSL..znaci do njih je..ja mislio ovima iz koka kole nesto riknulo..

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Ljudi, jel dobio neko odgovor od coca-cole za ovo o nestajanju nagrada... Vidim 2 telefona vec nestala, pa ne znam da l` da uzmem odma w200 za 5700 poena il da skupljam za m600/p990. Ja sam im slao mejlove al ne odgovaraju!!!

I da, kad su vam stizale stvari koje ste narucili? Ja sam narucio pre jedno 4 dana i ne stize mi moj plisani medica :smutny:
5800 XM

Odgovori