Koji telefon imate? [2011]
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Napokon da nađem i ovu temu
Prekjuče sam dobio C7 , sve u svemu nije loš na prvi pogled. S obzirom da nisam preterano obraćao pažnju na razvoj Symbian-a. Ima dosta poboljšanja, ali mi se nikako ne sviđa novi - drugačiji raspored tastatura u odnosu na s60v5 i što je kretanje internetom i dalje tromo bez obzira na browser, dok na ostalo zasad nemam zamerki.

Nokia Lumia 630
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak
E pa da se pofalim i ja, stigo iPhone4
Još uvek mi ništa nije jasno ali sad sledi period prilagođavanja i kontanja potpuno različitog sistema od Androida na koji sam navikao.
Godzilla, idi malo na xda i sedi čitaj. mnogo toga pametnog mada razbacanog ćeš naći za čitanje, a veruj mi isplatiće se

Još uvek mi ništa nije jasno ali sad sledi period prilagođavanja i kontanja potpuno različitog sistema od Androida na koji sam navikao.
Godzilla, idi malo na xda i sedi čitaj. mnogo toga pametnog mada razbacanog ćeš naći za čitanje, a veruj mi isplatiće se

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Fala, fala........
Nisam još u sekti i ne ynam ni da li ću biti, ali fon je ovako odličan. Malo će mi trebati vremena da skontam kako neke stvari funkcionišu ali mislim da će sve biti ok. I fotoaparat i budženje Androida su mi u početku bila španska sela i deprimirajuća stvar, a sad mi nije jasno šta mi to tada nije bilo jasno

Nisam još u sekti i ne ynam ni da li ću biti, ali fon je ovako odličan. Malo će mi trebati vremena da skontam kako neke stvari funkcionišu ali mislim da će sve biti ok. I fotoaparat i budženje Androida su mi u početku bila španska sela i deprimirajuća stvar, a sad mi nije jasno šta mi to tada nije bilo jasno

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Welcome my child, Steve is greating you! 
Gotovo - prodao je dusu crnom djavolu, a ja sam tome svemu kumovao i svesrdno pomagao
Ima da postane gori fanboy od mene, ne zvao se ja Belveder
Videces koliko je sve na iOS prosto, samo treba malo da se naviknes. Naravno, isto vazi i za svaki drugi OS, pogotovu posle prelaska sa jednog na drugi.

Gotovo - prodao je dusu crnom djavolu, a ja sam tome svemu kumovao i svesrdno pomagao

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ma šta imaš tu da se privikavaš, power dugme, home (koje možeš da pritisneš jednom ili dvaput), zadržiš prst na ikoni programa da bi mogao da ga prebaciš na drugi homescreen ili obrišeš program, i to je to...
Jedino itunes na kompu može da te zbuni, ali i to se može srediti da ga što manje koristiš...
gledaj da jailbreakuješ fon (imaš gomile video tutoriala na youtubeu) što pre i zabava može da počne
Jedino itunes na kompu može da te zbuni, ali i to se može srediti da ga što manje koristiš...

gledaj da jailbreakuješ fon (imaš gomile video tutoriala na youtubeu) što pre i zabava može da počne

Jailbreakovao ga već expert iznad tebe
Sam sistem jako glatko radi, tu nema šta i sve je jasno, nego me je malo Cydia zbunjivala ali ulazim u štos. Fora je u tome što sam do sada mahom viđao dobro podešene tuđe a sad je na mene red da ovaj ispodešavam. Šta li će biti s ovim ispitnim rokom........