XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala psy što misliš na mene
Dobra stvar, talenat za elektrone u muzici je tu, samo piči
Da li bi jednog dana mogao uraditi i neku pravu uplifting trance stvar?
Znaš kako... čisto sumnjam. Originalni mix Reflections-a je trebao ići u tom pravcu pa je opet završio u nekom malo mračnijem zvuku. Nekako mi to više legne kad radim.
Inače će download singla krenuti 20. februara. Čekam da vidim da li će drug stići da sredi lyrics video do tada. Ako ne, dobro je i ovo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.