Mozes li da mi objasnis kako si uradio manual fokus ? Jel moguce da ima da ta fora na k750i ? Devojka ima k750 i nigde nisam naisao na tu mogucnost . Ili to ima veze sa ovim cid36 ? Kako da znam koji je cid kod nje ?
vlada1970, kada stavis na max rezoluciju i ako mozes da zumiras kad hoces da slikas onda je cid36, a ako ne mozes da zumiras i pise ti nesto kao: cannot zoom ili zoom not available...(uglavnom ti kaze da nije moguce zumirati kada je na max rezoluciji) onda nije cid 36!
Vlada Zem, vrlo dobre slike,pogotovo prva i treca,bas mi se svidjaju fotke sa slide-a a i Carl Zeiss optika je fenomenalna.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
I evo jos dve slike u macro modu, poredjenje N73 i K800i. Meni bolje izgleda na N73, nisam bio u prilici da napravim jos neke fotke... I umalo da zaboravim, bas mi je interesantna ova razlika u velicini fotografija, nisu bas identicne 100% ali na K800i slika zauzima duplo vise nego na N73 sto je po meni besmisleno i stvarno ne znam zbog cega je tako.... pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.