@brankisha, a gde je to tako "divno hladno" na -29, koje je ovo mesto? Meni hladno dok gledam ove fotke, ne mogu ni da zamislim kako je zaista ledeno na -29
Haha, Pero, kako si odskočio od zemlje ono u tridesetom sekundu. Taj deo gde si usporio snimak.
Evo i od mene malo zime. Ali ovde kod mene je toliko hladno da bi se Brankiša još i ugrejao.
Mada imam utisak da bi trebalo da mogu slike da ispadnu i bolje? Gledam ove krošnje na slici, neke su lepše, a neke su mutnije. Na trećoj slici se bolje vidi na šta mislim. Valjda zavisi na koju razdaljinu je telefon namestio fokus prilikom slikanja.
Evo snega od jutros,slikano iz ruke,manual mod,manual ss,manual ISO
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
@znemanja : Selkirk, Manitoba, Canada. Suv vazduh, milina. Ne oseti se. Na -15 mije bilo lepse nego sada Toronto i Hamilton na -6. Milina unistavati rent-a-car.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Gari, ja nikad za HDR i nisam koristio stalak... Dok sam imao Nexus 5x vecina slika su bila sa HDR, kvalitet brutalan. Mislim da je kod nocnog slikanja bitan stalak kada se poveca shutter speed. Koliko god da mi je mirna ruka uvek bule malko blurry.
Sent from Xiaomi Mi5 using mTalk
Poslednja izmena od Apolo u Sub, 07. Jan 2017. 13:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Apolo,bas dobra kamera na Mi5,dobri detalji,ostrina dobra.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.