Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Re: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Za koliko bi mogao da se proda HTC HD2 u sasvim korektnim stanju sa WM 6.5.5 kuvanim ROM-om? Trenutno je tu kao dual-boot Android 4.4.2 KK na kartici (Native SD instalacija) ali bih ja njega sklonio pa nek stavlja ko šta želi i uopšte ako želi jer bih vratio u njega karticu od 2 GB a ovu od 16 GB klase 10 bih zadržao ...
Re: Одг: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
30e, mozda moze jos koji e vise ali u principu to je to. Ipak je WM mrtav, a slab hw za android
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Mogao bi možda i 40e da ode, nema veze što je WM, ima onih kome treba lep telefon za pozive poruke itd...
@Boakovic znam da ovo nije mesto za oglas kao i gde se to mesto nalazi na ovom portalu
. Dao sam detaljniji opis telefona jer mi je i trebala preciznija procena jer nisma hteo da lutam puno s cenama. To sam od tebe i dobio i hvala na tome 

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ma neka ga onda, ne jede 'leba... Naročito kada ga nisam prodao odmah posle kupovine G2 pre jedno petnaestak meseci...
- christofer
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19
Hvala na pomoci, bas to mi je trebalo i nisam promasio temu, znam gde se na MS kace oglasiBošković napisao:Za iPhone 5 bi mogao da uzmeš 250-260e, za iPhone 6+ oko 650e, a za Note 2 oko 190-200e
Ako si mislio na pomoć oko procene vrednosti eto ti pomoći, a ako si oglasio na prodaju telefone, promašio si temu.

offtopic: pisao sam na tapatalku vec 2 puta u toku vikenda na ovoj temi i pisao je da su poslate ali ovde ih nema

screw u guys I'm going home
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
christofer, nema na čemu, mi smo ovde da pomognemo onima kome je pomoć potrebna 

- christofer
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19
Sad vidim da je iakocio i post #1864....ali nije moj nick vec me je tapatalk kao guest-a ulogovao i stavio pocetak mail-a kao ime. Tj prowler13... Molim moderatore da izbrisu taj post i ovaj sad. Da ne pravi guzvu i zbrku ovde. A ne znam kako je tapatalk to uradio.. Nesto je ozbiljno pobrljavio :/
screw u guys I'm going home
Dobar dan 
Posedujem Galaxy S4 i želim isti da prodam...
Da li možda znate kolika je maksimalna cena koju mogu da izvučem za njega?Star je 10 meseci, ledja imaju malo ogrebotina, lajsna u extra stanju, na ekranu mat folija, istog dana kad je skinuta stock folija, stavljena je nova, tako da je ekran u extra stanju.Uvek nošen u masci, tj maskama, 2 komada, koje su zajedno plaćene 2 000 dinara (idu uz telefon), uz njega dolazi i originalna kutija, punjač i slušalice.Hvala unapred.

Posedujem Galaxy S4 i želim isti da prodam...
Da li možda znate kolika je maksimalna cena koju mogu da izvučem za njega?Star je 10 meseci, ledja imaju malo ogrebotina, lajsna u extra stanju, na ekranu mat folija, istog dana kad je skinuta stock folija, stavljena je nova, tako da je ekran u extra stanju.Uvek nošen u masci, tj maskama, 2 komada, koje su zajedno plaćene 2 000 dinara (idu uz telefon), uz njega dolazi i originalna kutija, punjač i slušalice.Hvala unapred.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Odes na oglase ovde na mobilnomsvetu i od cena koje vidis odbijes po 10-20e maksimalno i to je to. Sve zavisi i kakve si srece sto se prodaje tice
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@Night jel ima garanciju? Oprema? Kutija?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Napisao je da ima kutiju, a garanciju ocigledno nema jer nije naveo
Note IV N9100 dual
- El Laki
- Prijatelj foruma
Po meni može da uzme oko 200e max. I to pod uslovom da je lajsna zaista perfektna i da ima svu opremu. Zadnji poklopac je od takvog materijala, pa je normalno da ima one mikroogrebotine.
Gledam da ga prodam za što veće pare, pošto sam dobio zaista primamljivu ponudu, za iphone 6, star mesec dana za 480e, pa želim da probam i tu famoznu jabuku
Inače, hvala vam na brzim odgovorima

Inače, hvala vam na brzim odgovorima

- El Laki
- Prijatelj foruma
@Night ip6 ima već oko 520-30 nov od operatera, tako da ti to i nije baš ekstra ponuda.
Covece nisam znao da im je opala cena tako brzo....
Ne volim polovno, ne znam zašto, ali ova ponuda je od komšije, i baš sam se zagrejao... 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Kako god hoćeš, ja ti samo kažem da novi od operatera mogu da se nađu za 40-50e više.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Мислим да је тако и било, симфри су стандардно око 100€ скупљи али не видим им поенту осим наравно ако се не комбинује више различитих картица. Гаранција је Еплова годину дана а овако ако се узме код оператера поред те гаранције од годину дана ту је још једна година гаранције оператера, дакле укупно две. И телефони од оператера постају симфри након истека уговора тј гаранције, мада можда могу и пре тога да га откључају мада сумњам.Drakenzen napisao:Covece nisam znao da im je opala cena tako brzo....
Hvala još jednom.
Ovih dana idem da pogledam taj iphone, pa ću odlučiti.

Ovih dana idem da pogledam taj iphone, pa ću odlučiti.