Slike sa mobilnih telefona
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ufff.. ako ista volim onda je to sladoled. Zimi ga jednako jedem kao i leti. Inace odlicna slika
nema mozda 2% šuma. Sva je cista.
janka_88, ove slike auta su lose ..inace kako zna n73. Pogledaj sliku sa golfom (ako se ne varam da je golf) i gornju levu sranu. Sva se nagela.. uzasno izgleda.
Iance one dve s makrom.. jeste bolje na n73 ali kao sto rece milan, koristi document mode na oba telefona. Jedino znam da nokia na document modu zna pojacati pre vise boje pa izgleda nekada uzas.

janka_88, ove slike auta su lose ..inace kako zna n73. Pogledaj sliku sa golfom (ako se ne varam da je golf) i gornju levu sranu. Sva se nagela.. uzasno izgleda.
Iance one dve s makrom.. jeste bolje na n73 ali kao sto rece milan, koristi document mode na oba telefona. Jedino znam da nokia na document modu zna pojacati pre vise boje pa izgleda nekada uzas.
- MilančeBGD
- Expert
napalm death, hehe i ja
Ali ne volim bas zimi da jedem, jer znam da su to sladoledi koji su ostali od leta, a kad se setim kako je stric zavrsio u bolnici zbog sladoleda
Ali dobro ovo je svez, video sam kamion kako dovozi
janka_88, probaj
ove tvoje slike su ok sasvim, ja volim malo zivlje boje
napalm death je lepo primetio to na prvoj slici, i meni je to zasmetalo
ali to nije do n73 vec mislim da je do onoga ko je slikao, telefon je malo "drmnut" i ivice su zamucene.

Ali dobro ovo je svez, video sam kamion kako dovozi

janka_88, probaj

napalm death je lepo primetio to na prvoj slici, i meni je to zasmetalo

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Znam da ta slika sa Golfom nije ispala jer jeste malo drmnula ruka ali je i softver bio onaj sa verzije 3 dok je ova druga sa cetvorke tako da ima i tu male razlike. A ta crvena mi se cini sasvim dobra, sto se tice auta u pitanju je Opel Kadett iz 89' ("malo preradjen"). napalm death, na N73 nema document mode, mogu samo staviti macro-mode, ali mislim da je to isto sto i na K800i taj document mode i podesavanje fokusa na makro.

- janka_88
- Expert
Moća, moćan nego šta. Možeš misliti kakva je to mašinerija kad mu je širina zadnje gume 335, a prednja 225. E sad ne znam tačne dimenzije, motor je 2.0 GSI 154 konjske snage (ne bas toliko jak kako izgleda ali cijena mu je pojaka, lik ga prodaje za 6000 eura, e sad može li te pare dobiti, pitanje je..... malo je off al opet komentarisemo slike 

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
MilančeBGD, joj suti.. nigde ga nije bilo kupiti. Ja jedva nasao u jedno prodavnici, marketu.. koji li je djavo bio. Sav sretan doneo kuci kad ono prvo sto se skoro sav rastopeo drugo sto je pozelenio
..bas kada se otrovao nisam. A nisam ga vracao da se bunim jer sigurno su i ostali bili takvi a i bilo mi mrsko hodat. Da.. tesko ga je zimi naci a da je svez.
janka_88, ne ozbiljno ..slike su generalno lose za razliku od nekih koje sam video.. mislim, kada ih uporedim s mojim n80 slike su fenomenalne i ako su te slike sa nekih 600-700kb a kod mene n80 pravi sa 1mb prosecno. Ali moze biti i do sw ili cega vec. Mas se secam slika par automobila i recimo hamera h2 kako su slike ispale ekstra. te tvoj su iskreno lose. pogotovo na coskovima.
nego kako nema document mod. Ides options/image setup/shooting mode i tu biras izmedju "close-up mode" i "document text". Mislim nemam trenutno n73 ali 90% sam siguran da je tako. kada ima moja n80 zasto ne bi imala n73. pogledaj bolje (a odza i ja gresim
)
n3mke@, pa eto.. Milan je pokazao da moze bolje

janka_88, ne ozbiljno ..slike su generalno lose za razliku od nekih koje sam video.. mislim, kada ih uporedim s mojim n80 slike su fenomenalne i ako su te slike sa nekih 600-700kb a kod mene n80 pravi sa 1mb prosecno. Ali moze biti i do sw ili cega vec. Mas se secam slika par automobila i recimo hamera h2 kako su slike ispale ekstra. te tvoj su iskreno lose. pogotovo na coskovima.
nego kako nema document mod. Ides options/image setup/shooting mode i tu biras izmedju "close-up mode" i "document text". Mislim nemam trenutno n73 ali 90% sam siguran da je tako. kada ima moja n80 zasto ne bi imala n73. pogledaj bolje (a odza i ja gresim

n3mke@, pa eto.. Milan je pokazao da moze bolje

- janka_88
- Expert
napalm death, evo bas sad sam proveravao i nema document text, ima samo "close-up mode" dok je sa starijim verzijama softvera pisalo "macro mode". Ali kao sto rekoh sve te slike koje sam uslikao su sa starijim softverom, npr. slika golfa je od jula mjeseca, a od kadeta i bmw-a slikano u oktobru tako da je softver bio od kraja juna. Posle toga sam dva puta azurirao softver. I ja sam skoro primjetio na slikama ovih auta to zamucenje pri coskovima ali kao sto ima nekih slika sa novijih softvera i sigurno si primjetio da je to zamucenje znatno manje... pozzz
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 04:42
peky@n93 dobre slike
koji drajver koristis trenutno ja sam ubacio ultimate 2.44 withan slike pravi nenormalne bojanbojan hvala brate na lepim recima i tvoja fotka je ekstra 

Poslednja izmena od markolaza u Pet, 21. Mar 2008. 06:30, izmenjeno 1 put ukupno.
markolaza, hvala drug!pa isti ko i kod tebe drajver!tj.ultimate 2.44 withan.odlican je!bas mi se djasvi
bojane,jel ti koristis neki drajver?super ti fotka!na blic kad sam je pogledao mislio sam da je slikano n73
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 04:42