XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
dachakragujevac80, Sale_M, Mace su prelepe, ali baš se rastužim kada vidim slike maca, za vikend sam morao da uspavam moju mezimicu koja je bila stara 13 godina, tako da sada kada god vidim sliku neke mace, rastužim se
@dachakragujevac80, znam, ali kada se to desi pogodi mnogo više nego što sam i mogao da pomislim. Životna nepravda je što mačke i psi imaju kratak životni vek.
Imam i ja još maca pored nje, ali ova je bila posebna, što zbog godina što zbog njenog karaktera.
Hahahahaha,pa naravno da ima Gorila,jel je Samsung ili sta!? [emoji16] Cutite,to namerno pustam macku,da bi mi zena dopustila da kupim novi tv [emoji6] [emoji16]
brankisha, super druga slika.Prva ti nista ne valja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.