Slike sa mobilnih telefona
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Vidi se da si buržuj
Ja za dveipo godine već uništio originalne ba(k)terije, a i nove ne traju ko što su u početku. Kažem buržuje jer ako ne pričaš toliko fiksnim (ko moja keva), znači da pričaš mobilnim, a to je skuplje
Zezam se naravno, jel treba da pomnem da imam isti? a i šta još pa ima od dobrih telefona na ovom izmonopolisanom tržištu? Mada milim da su oni koji su uzeli Siemensa malo bolje prošli.
Kao i obično centralni i fokusirani deo slike je odličan, ali ono van fokusa je blagi užas.

Zezam se naravno, jel treba da pomnem da imam isti? a i šta još pa ima od dobrih telefona na ovom izmonopolisanom tržištu? Mada milim da su oni koji su uzeli Siemensa malo bolje prošli.
Kao i obično centralni i fokusirani deo slike je odličan, ali ono van fokusa je blagi užas.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- napalm death
- Mobil manijak
- MilančeBGD
- Expert
- napalm death
- Mobil manijak
janka_88, Da budem iskren ja u opste nevidim gde ovde fokus pao. Jest na jabuku ali negde. Mutna je sva slika ali ne zato sto nije dobro fokusirana vec sto nije bila mirna ruka tako da je suvisno detaljno komentarisatio sliku. Nije lose ispala ali eto.. da je mirnija ruka.
MilančeBGD, A otkud znas kolika su sociva ? Mislim ja jedva nadjem koliko je inca eksran a da ne govorim ostralo. To nisam znao da je otvor blende 2.8.. tacnije onda ne moze biti veca zbog malog sociva nego.. koliki je otvor kod k850, n95 i slicno. Kod ovih 5mp kamera.
MilančeBGD, A otkud znas kolika su sociva ? Mislim ja jedva nadjem koliko je inca eksran a da ne govorim ostralo. To nisam znao da je otvor blende 2.8.. tacnije onda ne moze biti veca zbog malog sociva nego.. koliki je otvor kod k850, n95 i slicno. Kod ovih 5mp kamera.
- MilančeBGD
- Expert
- napalm death
- Mobil manijak