Još da dodam...na njemu ne piše Vertu nego Veptu!
Pojavila se kopija Vertu-a
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pa zar nije bolje da imate fon koji je dobar i nosi oznaku SE ili Nokia ili Samsung nego da nosite neku kopiju izvikanog fancy telefona...Pa zar vas ne bi bilo sramota kad bi neko provalio da nosite fush kopiju Vertu-a? Pa bolje da imate 1100 nego takvo smeće, zar ne?

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Ninolina, pun pogodak! Radije ne bih uopste nosio telefon nego da me provale malo bolji poznavaoci koji znaju da razlikuju Vertu od Veptu
Ma to vam je bre neka ruska kopija od 150 rubalja...
fain2daniel, masa neznijeg pola vec ima sigurno dovoljno dobre telefone,tako da ne verujem da bi se nesto posebno dame cimale oko ovog smeca.
I ja bi pre setao 3210,mislim da me ne bi gledali popreko,a ?
...ono kao retro look... 
Ma to vam je bre neka ruska kopija od 150 rubalja...
fain2daniel, masa neznijeg pola vec ima sigurno dovoljno dobre telefone,tako da ne verujem da bi se nesto posebno dame cimale oko ovog smeca.
I ja bi pre setao 3210,mislim da me ne bi gledali popreko,a ?
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
da da ali u Srbiji ima malo onih (barem ja tako mislim) koji bi stvarno provalili da to nije vertu he he he pa tako da mozes lako da predjes jedno 100 njih .A plus i jis kad se procuje ima ribe da sevaju oko tebe he he he.Mad sam ja protiv falsh tj kopija telefona pozz 
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ma dajte ljudi
mislim stvarno!!Budimo ozbiljni ja nikad to nebi kupio za 500 evrica kakav mob. mozes da kupis nismo ni svesni a vi ce te te pare da date za neku kopiju i plus ako neko provali ima da vam bude mnooogo neprijatno barem bi meni bilo. Ne svatajte ovo kao kritiku vec kao moje slobodno razmisljanje i diskusuju
pozz fanovima
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...