Pojavila se kopija Vertu-a

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Ma ljudi provaljuje se da je to kopija sa 2 metra :) Jeste da nije baš plastikanac ali primeti se baš :)
Još da dodam...na njemu ne piše Vertu nego Veptu! :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa zar nije bolje da imate fon koji je dobar i nosi oznaku SE ili Nokia ili Samsung nego da nosite neku kopiju izvikanog fancy telefona...Pa zar vas ne bi bilo sramota kad bi neko provalio da nosite fush kopiju Vertu-a? Pa bolje da imate 1100 nego takvo smeće, zar ne? :roll: :roll: :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

klincima je taj Veptu shmekerica i ovako na prvi pogled lici na vertu sto je dovoljno da nabace masu neznijeg pola na ledja 8) ko voli nek izvoli...ja bih pre setao Nokiju 3210 :D
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

fain2daniel, pa evo ja imam 17 god al mi ne bi palo napamet da nosim to,al mi je upalo u oci kad sam video kopiju (tj. da postoji kopija)....inace imam jednu 3210 u plakaru,ako hoces hehehehe....pozzzzz 8)
<<<Black N96>>>

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ninolina, pun pogodak! Radije ne bih uopste nosio telefon nego da me provale malo bolji poznavaoci koji znaju da razlikuju Vertu od Veptu :roll: :wink:
Ma to vam je bre neka ruska kopija od 150 rubalja... :D

fain2daniel, masa neznijeg pola vec ima sigurno dovoljno dobre telefone,tako da ne verujem da bi se nesto posebno dame cimale oko ovog smeca.
I ja bi pre setao 3210,mislim da me ne bi gledali popreko,a ? :oops: :roll: ...ono kao retro look... :)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

da da ali u Srbiji ima malo onih (barem ja tako mislim) koji bi stvarno provalili da to nije vertu he he he pa tako da mozes lako da predjes jedno 100 njih .A plus i jis kad se procuje ima ribe da sevaju oko tebe he he he.Mad sam ja protiv falsh tj kopija telefona pozz :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

i ja imam 15 (ne jos ali u pon da :P ) i vrlo bih ga rado setao kao telefon koji bi nosio na adu, more, ali naravno pored mog.. nego gde ima da se qpi? koja je cena? funkcije?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

gallee, imas po oglasima sad neka navala pocela,neko prodaje za 500e neko za 650e,pa sta su funkcije kamera od 2 megapiksela i slot za memorijske kartice a ostale funkcije su iste kao i na originalu Signature.....pozzzzzzzzzz 8)
<<<Black N96>>>

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

ma dajte ljudi :) mislim stvarno!!Budimo ozbiljni ja nikad to nebi kupio za 500 evrica kakav mob. mozes da kupis nismo ni svesni a vi ce te te pare da date za neku kopiju i plus ako neko provali ima da vam bude mnooogo neprijatno barem bi meni bilo. Ne svatajte ovo kao kritiku vec kao moje slobodno razmisljanje i diskusuju :) pozz fanovima
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori