miodrage, mozda je madness99, rekao ovo u ironicnom smislu.. to bi bilo nemoguce jer rucno tesko ko moze da sastavi telefon..
malo off-a (izvinjavam se), sad mi pade napamet, da li ste culi da je iko ikada napravio telefon rucno.. postoje ljudi koji iz ljubavi rucno naprave auto, motor pa reko zasto ne bi i moblni..
Levi's telefoni!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Porše i Sagem najavili mobilni
Porše je najsvežiji primer proizvođača automobila koji se odlučio da dizajnira mobilni telefon. Na tržištu već postoje mobilni nastali saradnjom Lambordžinija i Nokije kao i Ferarija i Motorole.
Prva asocijacija na reč Porše su brzi, lepi i skupi sportski automobili besprekornog dizajna. Manje poznato je da Porše takođe ima 35-godišnju tradiciju dizajniranja luksuznog pribora. Njihova paleta proizvoda sadrži, između ostalih stvari, satove, kravate, naočare i torbe. Najnoviji proizvod je Porše mobilni telefon P'9521.
Porše je dizajnirao mobilni dok je izrada prepuštena francuskom Sagem-u. Mobilni bi se trebao uskoro pojaviti u prodaji i to najpre u Britaniji i Dubaiju po ceni od oko 1600 evra.
Kućište P'9521 mobilnog izrađeno je od aluminijuma i kvadratastog je oblika. Rotirajući ekran baziran je na OLED tehnologiji koja omogućava izvrstan kontrast, boje visokog kvaliteta i podjednak kvalitet slike nezavisno od ugla posmatranja. Osim toga, tu su i kamera od 3.2 megapiksela, MP3 plejer i tri zvučnika.
Porše nije prvi proizvođač automobila koji se odlučio da dizajnira mobilni. Pre njega to su već uradili Lambordžini u saradnji sa Nokijom kao i Ferari u saradnji sa Motorolom. Međutim za razliku od prethodnika čiji su modeli imali predznak „limited edition“, Porše najavljuje seriju mobilnih telefona. Saradnja sa Sagem-om sklopljena je na 3 godine, a sledeći model najavljuje se za početak 2008.
evo i ovi su resili da proizvedu mobilni samo cena je

Porše je najsvežiji primer proizvođača automobila koji se odlučio da dizajnira mobilni telefon. Na tržištu već postoje mobilni nastali saradnjom Lambordžinija i Nokije kao i Ferarija i Motorole.
Prva asocijacija na reč Porše su brzi, lepi i skupi sportski automobili besprekornog dizajna. Manje poznato je da Porše takođe ima 35-godišnju tradiciju dizajniranja luksuznog pribora. Njihova paleta proizvoda sadrži, između ostalih stvari, satove, kravate, naočare i torbe. Najnoviji proizvod je Porše mobilni telefon P'9521.
Porše je dizajnirao mobilni dok je izrada prepuštena francuskom Sagem-u. Mobilni bi se trebao uskoro pojaviti u prodaji i to najpre u Britaniji i Dubaiju po ceni od oko 1600 evra.
Kućište P'9521 mobilnog izrađeno je od aluminijuma i kvadratastog je oblika. Rotirajući ekran baziran je na OLED tehnologiji koja omogućava izvrstan kontrast, boje visokog kvaliteta i podjednak kvalitet slike nezavisno od ugla posmatranja. Osim toga, tu su i kamera od 3.2 megapiksela, MP3 plejer i tri zvučnika.
Porše nije prvi proizvođač automobila koji se odlučio da dizajnira mobilni. Pre njega to su već uradili Lambordžini u saradnji sa Nokijom kao i Ferari u saradnji sa Motorolom. Međutim za razliku od prethodnika čiji su modeli imali predznak „limited edition“, Porše najavljuje seriju mobilnih telefona. Saradnja sa Sagem-om sklopljena je na 3 godine, a sledeći model najavljuje se za početak 2008.
evo i ovi su resili da proizvedu mobilni samo cena je

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Ripper
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
- Kontakt:
Izašao je neki Levis telefon...biće u ponudu u ComTrade-u i TehnoMobile-u...
http://www.modelabs.com/levis/
Jel ima neko ideju koliko ovo čudo košta?
http://www.modelabs.com/levis/
Jel ima neko ideju koliko ovo čudo košta?

Zna li neko gde mogu da nadjem bateriju za ovaj telefon...
Ja sam moju izgubio...
Napio sam se jedno vece, on mi ispao i baterija odletela u nepoznatom pravcu...
Tel je skroz o.k.
Jedino mu je mana to sto ima softver kao i LG telefoni...
Mada, bitno je da radi i da zavrsava posao...sve ostalo je manje - vise nevazno!
Ja sam moju izgubio...
Napio sam se jedno vece, on mi ispao i baterija odletela u nepoznatom pravcu...
Tel je skroz o.k.
Jedino mu je mana to sto ima softver kao i LG telefoni...
Mada, bitno je da radi i da zavrsava posao...sve ostalo je manje - vise nevazno!
Samsung c3322 + 4GB, Sony Ericsson Arc + 8GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49