Nokija bogami ozbiljno preteruje... Jeste da imam n91 8gb, ali previse je... A to sto su nasi ljudi glupi(zao mi je ako se neko osetio prozvan, ali tako je) da nece nikoga drugog da pogledaju je njihov problem. Mislim, ja volim se, ali n91 mi najbolje zadovoljava potrebe u ovom trenutku, i zato sam je uzeo, nema veze sto je nokija... Tako isto i lexus koji je bolji tri puta od velike trojke(audi, bmw, mercedes)kosta manje, samo zbog imena... A, verujte mi imaju roditelji i audija i lexusa i imali su mercedese i bmw-ove, razlika je jednostavno ogromna(u korist lexusa)
Dario, dobro pitanje
GPhone
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Pa kada su kod nas pocele prodaje mobilnih telefona nokia je napravili jak prodor na trziste sa tada dobrim modelima i ljudi su kupovali i bili zadovoljni,jednostavno tada nokia nije imala neku konkurenciju.Za nase uslove je bila vrh, e od tada ljudi jednostavno vole nokiu i sam njoj veruju iako se situacija na trzistu drasticno promenila i sada je konkurencija strasno dobra.Sve je manje proizvodjaca koji mogu da priuste da izbace nekvalitetan model nadajuci se da ce ga samo brand prodati.
Nazalost nokia izgleda jos uvek to sebi moze dozvoliti,doduse u manjoj meri ali ipak...
Nazalost nokia izgleda jos uvek to sebi moze dozvoliti,doduse u manjoj meri ali ipak...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ne vidim baš poentu ove teme? Prvo preuranjeno se pričao telefonu koji za sada ima samo ime. Ništa od specifikacija, i nema čak ni kompletno definisan dizajn (tj. svašta se može naći u vezi prototipova, a na kraju to ispadne samo donekle slično, a u mnogome različito od finalne verzije). A drugo stari defetista i profesionalni mrzitelj Nokie (neću ni ja da je stalno branim, ali) Dario (ga baš pretera), skreće temu na Nokia Vs. SE, a vi se primate.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO