Uradi sam....

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

ivan123, -Pa nisam imao sliku svoje maskice,pa sam postavio sa neta(tu levo) Znaci ta levo nije moja slika ali mi je maskica bila ista kao na toj slici...

Edit:Ljudi,posto posle jednog dana zagledanja i koriscenja ovog sto sam odradio,nisam bio zadovoljan,lepo sam sve ispocetka,ali ovog puta malo drugacije.Sad sam odvojio onaj sivi metalni deo od plastike,i lepo oblozio folijom,i fenom je malo "omeksao" i sjedinio,zatim vratio na maskicu i zalepio.Mogu se pohvaliti da se sada ne moze videti na maskici da je to posebno radjeno,vec izgleda kao da je maskica iz fabrike izasla 8)
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

vostezmaj, lepo si odradio, fino izgleda maskica.... :wink:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja razmisljam da modujem maskicu na e720 to cu ovih dana da se igram pa cu postaviti slike .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Dexter, Hvala.Odradio sam jos jedan detalj sa ovom "hrapavor" folijom,na slusalicama(hs-23.Slikacu pa cu postaviti,sad se skroz slaze u telefon,pogotovo sto su cele sluske crne...

madness99, -Pa zbog toga sam i otvorio temu.sta god sami odradite podelite sa nama i postavljajte slike...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

E ljudi,sve mi se vise i vise svidja ova fora sa folijom.Em sto mi se mnogo svidja crna maskica,em sto je ova "hrapava"(reljefasta) folija bruka.E sad zasto sve ovo ponavljam,pa imam jos jednu preporuku,i savet za korisnike svih "plasticnih" telefona.Uradite ovo sta cu vam reci...Sad gledam svoj telefon i divim mu se,i reko nesto mu fali.Hmm kad izvalim da mu fali onaj sjaj i svezina,i lepo uzmem sprej za kontrolnu tablu u kolima(onaj za plastiku) i lepo isprskam fon i obrisem magicnom krpom.Telefon mi sad izgleda kao nov,tako je to dobra fora da niste svesni.

Ako neko pokusa,neka javi rezultate,bas me zanima dali ce se oduseviti kao ja...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Cime mi savetujete da obradim motorolu V360 (prvo cu nju) znaci koji sprej sta kako?Sta mislite da ga ofarbam UV farbom :D

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

madness99, Ja ti preporucujem bumper sprej.To ti je auto lak sa farbom i prajmerom za plastiku u sebi.Tako da nemoras posebno da kupujes prajmer,vec samo jedan sprej.Ja sam placao oko 300din po komadu...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

a sad posto nemam nikakva iskustva kako da nanosim da ne bude ni previse ni premalo?E da cime si ekran zastitio?Ja sam mislio onom trakom koja se koristi za krecenje?

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

madness99, Pa ja nisam radio telefon sa tim sprejem,vec kontrolnu tablu u kolima 8) i pokazala se super.E sad,ja mislim da bi ekran mogao da se zastiti tom papirnom (samolepljivom) trakom,ali dobro pazi,i lepo je zalepi,po ivicama malo noktom zavuci ako moze...
Javi sta si uradio,i ako mozes po koju sliku napravi...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Bumper je vrlo prilagodljiv i otporan, bilo je reči, "vodena" šmirgla itd, zaštita - bitno da je precizno i da su ivice dobro slepljenje (selotejp?) Slika Lepo ste podsetili na najbolju Off Temu, "Pimp my phone!!", this one is by Dexter Slika :lol:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Vlada Zem, Pa ja sam znao da postoji vec slicna tema,ali nisam je bas nasao,i vidim da je odavno mrtva...E sad to je bila "ogranicena" tema,u kojoj si mogao samo telefon da pokazujes(sta si radio na njemu).Ovde je zamisljeno i telefon i sve u vezi telefona(slusalice,napravis neki stalak za fon i slicno) Znaci sve sta ste sami odradili a pomoglo,ulepsalo,olaksalo je koriscenje i posedovanje vaseg telefona...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

eh da posto sma ne iskusan kada odem u prodavnicu boja tu vodenu smirglu jel ima neka oznaka ili?Posto hocu nju da kupim da malo uglacam e720 na mestima gde mi je ispadao

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

pa ja ti nebih preporucio da uzimas smirglu.Uzmi samo lepo operi maskicu telefona,i izmi ocisti je kako god budes mogao,sto bolje.I onda udri,farbaj.Pazi da nenaneses previse debeli sloj,i predji 2-3 puta u razmaku od 10ak minuta...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

vostezmaj, opušteno, :wink: , samo ste me podsetili na jednu cool Temu... Šmirgla je potrebna radi prijanjanja, ko hoće da mu traje 100 god...tako sam ja radio na w550i, "momački" :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ja hocu da sredim moj p990, naime hocu prvo da mu masku sredim tj. da je obojim u crno(mora da dobro izgleda crna maska za njega). al neznam kako da skinem masku telefona :smutny: , ako neko zna nek mi javi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Posto mi se juce dogodila velika nezgoda danas sam opet sam "odreagovao" i popravio maskicu.Naime,juce kada mi se telefon punio,zakacim kabal i telefon podje da pada,i ja refleksno da ga uhvatim zakucam ga u ivicu stola.Pogledam ja,reko puklo mi staklo displeja na masci,kad ono sreca samo se izgrebalo.Ja debil reko da uzmem onu finu turpiju za nokte da to sredim,kad ono poslo lagano da dolazi sve na svoje.ali meni djavo neda mira i ja jos malo,kad sam ogulio celu povrsinu,joooj.Sad to sve nije bilo nista strasno,ali mi se kroz to staklo mutila slika,i jako me nerviralo.Pokusavao sam malo da ispoliram staklo ali mi nije islo,dok se nisam setio.....Uzmem ja lepo moju original maskicu i fen(za kosu) u ruke,i lagano zagrevaj....Lepo ja odvojim staklo sa original maskice i sa ove,i lepo ih zamenim.Sve to zalepim oho lepkom,nisam hteo super lepkom da bi moglo da se kad tad vrati sve na svoje.Tako da sam za sada prezadovoljan...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

evo malo da ozivim i ovu temu, e ovako cu ja da sredim moj p990 i ima da izgleda ovako:
Slika
al izgleda extra, e sad mi jos samo treba upustvo za skidanje maske i gotovo, trazio sam po netu gde to mogu naci i nema, e ne bih sam da ga otvaram bez ikakvog upustva, i treba mi ovaj dodatak na kom pise:
"QuickShare", ako neko gde se to moze naci neka javi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Trazio si po netu i nema?Boze.... :roll: A ja iz radoznalosti otishao na Google i nashao.... 8)

Inache kontaktiraj Mikele-a, mislim da je on rasklapao P900 ili P910, pa ti mozda moze dati neki savet.... :wink:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Dexter jel bi mi dao na PP link ka tom sajtu gde si nasao upustvo za skidanje(ako nije problem)? probao sam da trazim onako kako si mi ti rekao i nisam nasao.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ukucaj u Google-u samo p990i disassembling i dace ti neke linkove.... 8)

Odgovori