Bez obzira što indikator kaže da je baterija puna posle manje od sat vremena od potpuno praznog do potpuno punog mu treba oko 4 sata što je poprilično
koliko vam traje baterija
E provalio sam i to čitajući help u telefonu
Bez obzira što indikator kaže da je baterija puna posle manje od sat vremena od potpuno praznog do potpuno punog mu treba oko 4 sata što je poprilično
Kod Nokie kad kaže da je pun onda je stvarno pun i prekine se punjenje a ovde se nastavlja.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Pa na Nokiji 6288 mi bas kratko traje baterija i dosta sam nezadovoljan,slusam ziku nekih 4 sata,slikam gledam neke video klipove ode baterija za 1 dan!
Kod 3250 stekam bateriju osvetljenje ekrana sam stavio na minimum zika(1-2h)porukice,net,razgovori i izvuce nekih bednih 3-4 dana i to da moli da se puni
,a kad ga nediram opusteno izvuce 5 dana
Kod 3250 stekam bateriju osvetljenje ekrana sam stavio na minimum zika(1-2h)porukice,net,razgovori i izvuce nekih bednih 3-4 dana i to da moli da se puni
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
meni na n73 traje u proseku 3 dana zato shto malo pricham a rekord mi je 5 dana i tada sam se smorio i kad se navrshilo tachno 5 dana upalio sam muziku i odvrnuo do kraja samo da se isprazni a jednom mi je radio 30 sati poshto je kukao battery low
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Evo, citiram sam sebe, od kako sam poceo da koristim mnogo vise telefon, ovo ne vazi, punim ga svako vece, inace bi idrzao oko dan i po, ali nikako dva i po, kao sto sam pre rekao...Spyker napisao:N91, zavisno od upotrebe do tri dana, a nikako manje od dan... Najvise zavisi od muzike(display i nije bas zagtevan) i od harda... Ako se muzika odvrne maksimalno, bas dosta trosi, ali je i glasnija daleko od bilo koga... A ako se koristi normalno, recimo dva i po dana...