Auuuuu, gde bre izvuce 388?!!!! Prastar je i OOgroman, ali kad smo kod starijih modela po meni je najlepsi Siemens SL 10 8O . Imao je tastaturu na izvlacenje kao Samsung D500 i kolor ekran. Dobro imao je valjda 3 ili 5 boja, ali jedan od prvih kolor ekrana.
Ako neko ima SL10 i uz to jos radi i hoce da ga proda neka mi se javi na PP.
Hmm, ako već pominjete starije modele, jedan od najlepših bi mogao da bude i Bosch 909 Dual S, sa plavim ekranom, u svetu je bio poznat kao "plava bajka"...
Gubim se u vashim oznakama, vrtim po chasopisima itd.
Dajte ljudi ako neko nadje neq sliq da okachi, poshto se nesecam kako izgledaju neki od ovih modela (pretezno mislim na ove matore)...
Telefončić u prirodi izgleda mnogo lepše, displej mu svetli skoro tirkizno, silver deo maske je od tankog aluminijuma, odličan zvuk je imao (veliki zvučnik), jako zvono, i softver koji je izuzetno logičan i zgodan za korišćenje. Moj bivši primerak je završio kod jednog kolege, koji ga još koristi i neće da ga proda. Što kaže DREAM WEAVER, rado bih ga otkupio...
Akki, reći ću ti samo da sam pre nedelju dana prodao svoj stari T68i, beli, sa kamericom, i sad mi je malo žao... Mada opet, čemu gomilanje...
A ovaj Bošić jeste izazivao divljenje svojevremeno, što kaže Dexter, tad je plavi displej bio retkost, a ovaj je imao i plavu tastaturu, tek kasnije su ostali krenuli sa plavičastim kombinacijama.
Auuuuuuu, joj, da sam znao da prodajes... sad sam se smoriooo! za koliko si prodao?? jos i kamerica! joj
Ja taj tel ne bih nikad prodao, pa makar leba ne jeo, uhh!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.