sa kog mobilnog ste najslađe kucali sms poruke
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Vidim da je jedno 90-95% vas reklo da ste nabolje/najbrze kucali SMS-ove na Nokia telefonima,e pa kod mene je to slucaj sa SE!
Znaci najbrze i najlakse sam kucao poruke sa K800/750,ne mogu da se odlucim koji je bolji!
Inace poprilicno brzo kucam SMS-ove,a sa ovima najbrze jer na primer kad hocu da iskucam (npr. balon),umesto da sacekam da posle prvog slova "b" nestanu druga slova da bih mogao da ukucam "a",samo dlanom pritisnem dugme za kameru i tako odmah posle "b" mogu da ukucam "a",al ga objasnih!
Znam da ovo vecina vas koristi,al na joystick-u,al ovako ne moras uopste da skidas ruke sa tastature jer to dugme za kameru pritiskas dlanom ruke tako da poruku mozes bas brzo da iskucas!

Znaci najbrze i najlakse sam kucao poruke sa K800/750,ne mogu da se odlucim koji je bolji!

Inace poprilicno brzo kucam SMS-ove,a sa ovima najbrze jer na primer kad hocu da iskucam (npr. balon),umesto da sacekam da posle prvog slova "b" nestanu druga slova da bih mogao da ukucam "a",samo dlanom pritisnem dugme za kameru i tako odmah posle "b" mogu da ukucam "a",al ga objasnih!

Znam da ovo vecina vas koristi,al na joystick-u,al ovako ne moras uopste da skidas ruke sa tastature jer to dugme za kameru pritiskas dlanom ruke tako da poruku mozes bas brzo da iskucas!

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Qwerty je majka
najsugaviji qwerty na P910 pre 3god. koji sam probao u zivotu i najbolje qwerty kuckanje koje sam iskusio je na ovom Treu, a najgora numericka tast. je definitivno W880 a jedna od boljih tj udobnijih koje sam koristio je hmm mogu reci 6630

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Ja mogu da potvrdim da je nokia 7110 bila ajbolji fon za kucanje poruka i cudi me sto nokia barem ne izbaci slican fonjer je taj u to vreme bio hi end i najmanje se od svih kvario....eh kad se setim onog tockica...btw p900 sa qwerty je neprikosnoven razbija sve po brzini kucanja.. 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...