Mobilni telefoni poznatih licnosti

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Gledam pre neki dan neke trac novine i tamo slika Marije Serifovic sa N93i,a na sledecoj opet ona (ali na nekoj plazi ) sa 6600 i (cini mi se) samsung a800 ili e300
D500&E71

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Vladimir Batic na njegov D600 ide pesma "Pada vlada :lol: :lol: " a onaj predsednik skupstine Oliver Dulic ili Drulic kako se vec zove ima Nokiu E90 Comunicator ima neku retardiranu melodiju... :shock: :shock: :wacko: A telefon mu od iznad 500 evra. Budala....
A ona radikalka(neznam kako joj prezime i nervira me ta zena :x !!!!!!!!) stavila Seselja 8) . Sve ludje od ludjeg. Zamisli nekoga ko nosi Vertu telefon :wacko: :wacko: :wacko: .
KISS ME I AM 93

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Coa 12 da nije ta Radikalka: Lidija Vukicevic, ona nasa bivsa glumica?
Rafael Nadal ima Motorolu V3.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

the maniac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04

Post od the maniac »

Frank Lampard je furao N73, gledao sam ga kad je promovisao svoju televiziju za mobilne telefone. Otprilike da mu je Nokia sponzor.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Coa 12 ti si nevidjenja budala :wink: Kakve veze ima dal je telefon 100 eura ili 500000eura bitno je onome koga koristi da mu odgovara.Pa ja na 6500S drzim Nokia Tune taj tvoj komentar uopste nema veze sa ovom temom i prestani vise da pametujes i spamujes!
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

madness99, generalno si u pravu za ono što kažeš, mada nisi ni ti mnogo bistar ako držiš Nokia tune jer gomila ljudi to i ne zna da promeni pa onda zvoniš kao i većina i cimaš se više nego što treba, ali svoje privatno mišljenje ko je budala a ko genije, ipak zadrži za sebe :chytry:

Čast izuecima, ali jake vam "poznate" ličnosti. A i šta pa tu ima zanimljivo ko šta nosi kad 1% tih poznatih zna nešto o telefonima i kompjuterima, i eventualno nešto tu i zanima. To se mi koji nemamo mnogo love ložmo na to, a "poznati" i poznati imaju love i lože se na: svoje objekte, vozila, blejanje i suprotan ili isti pol koga za razliku od nas imaju u izobilju :wink: Npr. niti je meni važno šta nosi knez Miško, niti je njemu. Važno je da je skupo. Taaako daaaaaa.................. :disgust:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

gargamel ja se ne cimam niti sta jednostavno prepoznam svoj mobilni jer u 99% slucajeva mi je u dzepu i vibrira tako da ... A sto se tice misljenja ovo nisam mogao da zadrzim :disgust:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Ronaldo nosi dve Motorole v3 (crnu i sivu)...wideo sam u nekim nowinama... :blinky: :blinky: :blinky:

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

iako me za niih sviju boli uvo prometio sam da americki precednici nose motorole...stariji bush je nosio startac motorolu,ja otkidam na nju,ako je neko sretne nek javi da je pazarim,normalno polovnu...klinton v70...ovaj najnoviji takodje nosi motorolu ali nisam mogao da spoznam koju,mislim da je neka od v3
ono sto je zanimljivo jos...kosta perovic kosarkas fura 6310i-kralj 8)
Blackberry 9700

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

U Americi narod je patriotski nastrojen, i kupuje pretezno domace stvari. Kako je Motorola americki brend, jasno da ce da kupuju svoje. A kako se cela nacija uvek ugleda na lidera drzave, jasno je da ce i lideri o tome da vode racuna. a kako su i oni vaspitani u patriotskom duhu, nije im ni na kraj pameti da kupuju neke Sljamsunge, Sonye... kad imaju svoje. Zahvaljujuci pre svega americkom trzistu Motorola ima taj polozaj na trzistu telekomunikacija, inace bi davno bila oduvana.
Sharon Stone ima Motorolu V3x ako se ne varam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Resničanin »

kljun ne nemislim na Liliku :D ( Lude godine 7) nego onu sto sedi za stolom predsednika skupstine.madness99 nevolim da se pravim pametan samo kaze... :oops: . Ali jednostavno glupo mi je sto stave neku glupu melodiju a rade u vladi Srbije... A mogli bi da stave himnu... Nokia Tune moze na starijim aparatima ili onim sa slabijim karakteristikama.bOOdala kazes Ronaldo nosi V3? Pa valjda je on sponzorisao Benq-Siemens dok je bio u Realu? :wacko: :wacko:
KISS ME I AM 93

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Coa 12, mislis na potpredsednicu skupstine Natasu Jovanovic(u pravu si da uzasno nervira)... :wink:
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Resničanin »

Sensei valjda bese ta zaboravio sam. Ma nebavim se ja politikom.... :D Hehe ja jos nemogu da glasam... Ali dobro da se neuvlacimo u politiku ovo je MOBILNISVET. Ajde da pricamo o ovoj temi kao sto pise u naslovu teme.
KISS ME I AM 93

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

goca trzan znam da je furala n90 moj omiljeni telefon,na kom sam se zadrzao godinu dana :D,lepa brena 7650,ceca 6680,seka aleksic p990,ali ko zna koliko jos oni imaju mobilnih :D
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Ne verujem kakva tema...lolchina... 8) :roll: :D Znaci ono, koga briga sta poznati nose, i ko je poznat, kako za koga...oni koji se pojavljuju na tv-u, sto su oni poznati... :disgust: ...nvm necu vise da bacam hejt..ono..cuo sam trach da shemsa nosa xlibri 6 :D :lol: :)
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dobar deo Hollywood sveta nosi BB uredjaje...video na nekom sajtu :wacko:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da, što rekoh: trebaju im :oops: Ali nije fora u tome, nego ljudi mnogo pričaju, a uz skupe pakete idu i dobri aparati.
:)

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

ljudi,vecina americkih pjevaca i pjevacica nose nokia telefone,u spotu za Me&You Cassie nosi N91,Nicole scherzinger nosi 8800 Scirocco,Rihanna u jednom nosi 7373,u drugom N91 itd...Izgleda da imaju neki ugovor s Nokia-om,pa mislim da bi trebali po tome i samo nokiu da nose... :roll:
N97, iPhone 4 on its way!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

P Diddi je u svom spotu koristi 8800 (obicnu srebrnu)!
Bivsi muz Dzesike Simson je imao Palm Treo 650 to sam video na MTV!

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

IDzO ok,greska,nisam spot gledao odavno,pa mi se pobrkalo... :oops:
I sad sam gledao,nije siva nego crna.... :P ;)
N97, iPhone 4 on its way!

Odgovori