Mobilni telefoni poznatih licnosti
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Vladimir Batic na njegov D600 ide pesma "Pada vlada
" a onaj predsednik skupstine Oliver Dulic ili Drulic kako se vec zove ima Nokiu E90 Comunicator ima neku retardiranu melodiju...
A telefon mu od iznad 500 evra. Budala....
A ona radikalka(neznam kako joj prezime i nervira me ta zena
!!!!!!!!) stavila Seselja
. Sve ludje od ludjeg. Zamisli nekoga ko nosi Vertu telefon
.

A ona radikalka(neznam kako joj prezime i nervira me ta zena

KISS ME I AM 93
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
Coa 12 ti si nevidjenja budala
Kakve veze ima dal je telefon 100 eura ili 500000eura bitno je onome koga koristi da mu odgovara.Pa ja na 6500S drzim Nokia Tune taj tvoj komentar uopste nema veze sa ovom temom i prestani vise da pametujes i spamujes!

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, generalno si u pravu za ono što kažeš, mada nisi ni ti mnogo bistar ako držiš Nokia tune jer gomila ljudi to i ne zna da promeni pa onda zvoniš kao i većina i cimaš se više nego što treba, ali svoje privatno mišljenje ko je budala a ko genije, ipak zadrži za sebe
Čast izuecima, ali jake vam "poznate" ličnosti. A i šta pa tu ima zanimljivo ko šta nosi kad 1% tih poznatih zna nešto o telefonima i kompjuterima, i eventualno nešto tu i zanima. To se mi koji nemamo mnogo love ložmo na to, a "poznati" i poznati imaju love i lože se na: svoje objekte, vozila, blejanje i suprotan ili isti pol koga za razliku od nas imaju u izobilju
Npr. niti je meni važno šta nosi knez Miško, niti je njemu. Važno je da je skupo. Taaako daaaaaa.................. 

Čast izuecima, ali jake vam "poznate" ličnosti. A i šta pa tu ima zanimljivo ko šta nosi kad 1% tih poznatih zna nešto o telefonima i kompjuterima, i eventualno nešto tu i zanima. To se mi koji nemamo mnogo love ložmo na to, a "poznati" i poznati imaju love i lože se na: svoje objekte, vozila, blejanje i suprotan ili isti pol koga za razliku od nas imaju u izobilju

iako me za niih sviju boli uvo prometio sam da americki precednici nose motorole...stariji bush je nosio startac motorolu,ja otkidam na nju,ako je neko sretne nek javi da je pazarim,normalno polovnu...klinton v70...ovaj najnoviji takodje nosi motorolu ali nisam mogao da spoznam koju,mislim da je neka od v3
ono sto je zanimljivo jos...kosta perovic kosarkas fura 6310i-kralj
ono sto je zanimljivo jos...kosta perovic kosarkas fura 6310i-kralj

Blackberry 9700
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
U Americi narod je patriotski nastrojen, i kupuje pretezno domace stvari. Kako je Motorola americki brend, jasno da ce da kupuju svoje. A kako se cela nacija uvek ugleda na lidera drzave, jasno je da ce i lideri o tome da vode racuna. a kako su i oni vaspitani u patriotskom duhu, nije im ni na kraj pameti da kupuju neke Sljamsunge, Sonye... kad imaju svoje. Zahvaljujuci pre svega americkom trzistu Motorola ima taj polozaj na trzistu telekomunikacija, inace bi davno bila oduvana.
Sharon Stone ima Motorolu V3x ako se ne varam.
Sharon Stone ima Motorolu V3x ako se ne varam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Resničanin
- Entuzijasta
kljun ne nemislim na Liliku
( Lude godine 7) nego onu sto sedi za stolom predsednika skupstine.madness99 nevolim da se pravim pametan samo kaze...
. Ali jednostavno glupo mi je sto stave neku glupu melodiju a rade u vladi Srbije... A mogli bi da stave himnu... Nokia Tune moze na starijim aparatima ili onim sa slabijim karakteristikama.bOOdala kazes Ronaldo nosi V3? Pa valjda je on sponzorisao Benq-Siemens dok je bio u Realu?

KISS ME I AM 93
- Resničanin
- Entuzijasta
goca trzan znam da je furala n90 moj omiljeni telefon,na kom sam se zadrzao godinu dana
,lepa brena 7650,ceca 6680,seka aleksic p990,ali ko zna koliko jos oni imaju mobilnih 

note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Jordan23
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35
ljudi,vecina americkih pjevaca i pjevacica nose nokia telefone,u spotu za Me&You Cassie nosi N91,Nicole scherzinger nosi 8800 Scirocco,Rihanna u jednom nosi 7373,u drugom N91 itd...Izgleda da imaju neki ugovor s Nokia-om,pa mislim da bi trebali po tome i samo nokiu da nose... 

N97, iPhone 4 on its way!
P Diddi je u svom spotu koristi 8800 (obicnu srebrnu)!
Bivsi muz Dzesike Simson je imao Palm Treo 650 to sam video na MTV!
Bivsi muz Dzesike Simson je imao Palm Treo 650 to sam video na MTV!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●