Kakve kopije Nokie,odnosno nAkie

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ovo sam vec video. Ima anycool jos jednu kopiju, cak i bolje izgleda od ovoga :) Uopste nije losa za taj kes.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Narode, da li se ove kopije mogu naći kod nas? Ja bih vrlo vjerovatno uzeo neku od 8800 ili 8600 ako zaista izgledaju ovako dobro i ako rade! Ili ovaj hiPhone. Samo me strah da oni ne daju slike i snimke pravih telefona a šalju narodu neko smeće! Ako je neko provjerio, neka javi koji su modeli pouzdani za uzimanje. Hvala!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

kapoerista90, ima kopija SE k660,pročitaj na tom sajtu odeljak šta su dual telefoni :D :D
Vincent, ne verujem da su to pravi telefoni,ima sitnih razlika,na primer izgled plejera i animacija ikonica!Ja bih uzeo ovu arte,i mislim da kopija ima memorijisku karticu !Ja bih kupio do 200$ :wink: :) :D :lol:
Nokia C6

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Naravno da softver mora biti malo drugačiji, samo me strah da nije napravljen od nekih loših materijala i da izgleda drugačije. I ja bih dao te pare za 8800, samo me strah da nije neka prevara u pitanju. Da li dođu sve one džidže u pakovanju koje su na sajtu? Rado bih uzeo 8800!!! :)

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Pa pogledaj na prvoj strani od 8600 i 8800 arte imaš link ka youtubeu,pa pogledaj kako ti se čini,meni se sve lepo čini,kutija identična,i oprema takođe.Samo treba naći..
Nokia C6

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ako dobro pogledate taj Hiphone pored običnog Iphona,izvalićete je da je na kopiji ekran nešto manji,tojest da ovaj crno obojeni deo sa donje strane ekrana je nešto veći kod kopije nego kod pravog iphona....Znači ipak nije savršena kopija :D

Ne sećam se više gde sam gledao,videh stotine videa,ali zapalo mi za oko jedno objašnjenje koje glasi: on the back,you have the Nphone logo.Nphone means NO Iphone....

To im je valjda da se zaštite od copyright tužbi :lol:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ne znam da li je o tome rech ovde, ali sledecja situacija se desila :

moj burazer drzhi kafic/restoran u bg-u.. sedimo mi kod njega, kad ono upade ciga unutra i nudi nam telefone.. od asortimana je imao n95 i n95 8 gb... mi ga pitamo koliko je ovaj 8gb , on kazhe 150 eura, kraden ovo ono itd... burazer i ortak izvadishe po 50 eura i kupishe... ciga ode... kupili su jer su samo hteli da vide kakvo on to chudo prodaje... i evo shta su videli : telefon je identichan n958gb ali samo po izgledu.. memoriju nema, tj ne mozhesh nishta da sachuvash u telefonu, ima valjda samo toliko da raid.. kamera <0.3 mp (ako to postoji).. gprs, gps , wifi nema... on navatao cigu sutra da mu vrati kesh, a ovaj njemu telefon.. znachi ciga prodaje kineske nokije.. lol.. ali to je za neke ljude koji zhele da se zna da "imaju" dobar telefon, pa samo da im stoji na stolu ... idiotizam..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Odgovori