'ko kome, svoj svome
- Srbin
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
Pazi. autonomija.. t20 je imao recimo izuzetnu autonomiju, ali 6210 i 6310 su... ne polazem toliko paznje na to meni je dosta da baterija meni izdrzi 2-3 dana, ako to izdrzi super je i vise mi ne treba.. lako je gurati autonomiju na aparatu kakav je bio t20 ili t28 ili neki slican sa malim displayom i ogromnom baterijom... aj da vidim da naprave telefon sa tft displejem kao sto imaju symbian telefoni i da traje 10 dana... moze da se pravi 3-4-5 dana, sve preko toga je nerealno.
Kakva tri dana, meni je 6600 bila svako veče na punjaču jer se ne usudim započeti dan sa "osstatkom" baterije, isto i da 7610, dan ipo maksimum, ali ja telefon zaista koristim tako da je to individualno, SE s700 me oduševio 3 dana mojim tempom, znači da je baterija ok.
Iako ja ne smatram kao nedostatak telefona manja autonomija, to mi nikad nije smetalo kad je telefon kao 6600, ako je slabiji model onda je to velik nedostatak.
Iako ja ne smatram kao nedostatak telefona manja autonomija, to mi nikad nije smetalo kad je telefon kao 6600, ako je slabiji model onda je to velik nedostatak.

Slazem se Miljex, koliko drži baterija na smartphonu zaista nije od presudnog značaja, obzirom na njegove mogućnosti i ogroman displej, a tim pre što ovakvi telefoni mahom imaju brze putne punjace koji bateriju pune za manje od 1,5 h... A, pored toga, novijim tipovima baterija uopste ne smeta neujednacen rezim punjenja, odnosno, rad uredjaja na punjacu...
T20 je imao odlicnu autonomiju zbog dve stvari: smešno malog crno-belog displeja koji je veoma mali potrosac energije i baterije velikog kapaciteta (cini mi se 1100 mAh) koja je u to vreme bila zaista neouobicajena za takav telefon... Ma i danas je retko naici na telefon sa tolikom baterijom...
Imam kuci jedan crknut T20 (pripada jednom drugaru - zamolio me da nadjem majstora ali nisam uspeo) - "riknuo" je usred razgovora i vise nije hteo da se upali... Pored toga, crkla su mu i "vratanca" (otisla oprugica)...
T20 je imao odlicnu autonomiju zbog dve stvari: smešno malog crno-belog displeja koji je veoma mali potrosac energije i baterije velikog kapaciteta (cini mi se 1100 mAh) koja je u to vreme bila zaista neouobicajena za takav telefon... Ma i danas je retko naici na telefon sa tolikom baterijom...
Imam kuci jedan crknut T20 (pripada jednom drugaru - zamolio me da nadjem majstora ali nisam uspeo) - "riknuo" je usred razgovora i vise nije hteo da se upali... Pored toga, crkla su mu i "vratanca" (otisla oprugica)...