Pa ti nisi normalan! Meni je taj LG nešto najlepše što sam skoro video!Jošpogotovo u crno-crvenoj,i crno-srebrnoj varijanti!Jedva čekam da se pojavi,baš planiram da ga pazarim
tehno maniac, hehe,pa da...uvek.Nikad ja nisam porastao ''uglavu'' što bi se reklo.
Ne,šalim se,ovo mi je strava jer je običan fon,sa dobrim karakteristikama i qwerty tastaturom...za sms perfektno!U poslednjem broju MOBIja su ga testirali i prilično lepe komentare je dobio,i solidno visoku ocenu.Samo me zanima kada će se pojaviti u prodaji.Po časopisima uvek piše ono ''aparat ustupio LG Srbija'',ali nigde ne mogu da nađem podatke o distributeru,da pozovem i pitam.inače,na ovoj slici ova crvena deluje više kao roze,ali je inače zaista lep aparat,mada je u crno srebrnoj kombinaciji najlepši.Podržava i flash animirane teme...ma skroz kul.
lg mobile jos uvek nema zvanicnog distributera u nasoj zemlji koliko ja znam. a mobi kada testira lg modele uvek napise da je aparat ustupio lg srbija. mislim da je to neka fora i da telefon ustupi neka radnja koja ga je relativno na crno uvezla pa ne zele da se kompromituju da objasnjavaju odakle im telefon kada zvanicnih distributera jos uvek nema a mobi zeli da predstavlja i lg modele koji su zaista jako zapazeni u prodaji i kod nas pa da upute citaoce u lg modele.
dojlimi, konkretno na ovom testu je bio model sa jasno naznačenom ''evaluation sample,not for sale'' štampom.A i sve cene za LG su uvek navedene tačno u dinarima,na njihovoj listi telefona,pa sam zato pomislio da imamo zvaničnog distributera.Od koga onda MTS nabavlja ove modele što je preko tehnomarketa davao u promocijama?
Ok,već sam odveo temu u daleki off...izvinjavam se.
tehno maniac, izvini sto sma uvredio tvoj fon i bilo ciji drugi ali mi se stvarno ne svidjaju !!!
Sto se tice N82, naravno da je beo ruzan, a crni dosta lepsi ( al npr. 6120c je lepsi u beloj jer me onaj okvir podseca na 6233 dok mi crna deluje kao sa buvljaka )
A LG je lepsi u plavoj al o5 je iritirajuc, mozda on ima TS i bla bla bla al mi je ruzan !!!
Kako bi bilo smekerski izvaditi ovaj autic mob na faxu! Pfff... Sve bi brucoskinje popadale na dupe i svaka bi htela da uzme moj br mob!
Katastrofa!!! Ali verujem da ima zagorelih Kineza koji ovo cudo nosaju!
heh ovaj panasonic je bio hit u svoje vreme nosio sam ga i nije uopste los telefonici bio a ova nokia 7600 mi je jedna od najdrzaih bivsih telefona bas mi bilo krivo sto sam je prodao
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Pa sta znam meni je najruzniji N85, a od ovih koji su vec u prodaji N81 i N96.
Od ovih starijih slazem se da su najruzniji ovi u obliku bubasvabe - Samsung D500, D600 i slicno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.