hehe, pa onda su tvoji dosta konzervativni po tom pitanju...
da, samsung je trenutno drugi u svetu a i kod nas ga ljudi dosta koriste... izgleda da posetioci ovog sajta ipak cene f-je
Према недавним истраживањима, 2/3 посетилаца овог форума су "деца" млађа од 25 година... која имају брдо телефона... јбт, одакле вам толико!? Дајте мени који ...
Jedino lepo je ekran i izgled, a funkcije, pa katastrofa za tu cenu. Ja iskreno uopste ne volim Samsung, ali svako ima svoje misljenje... Za te pare (ako ne i manje) moze da se nadje sonyericsson k700 koji je po svim karakteristikama bolji...
P.S. Otkad sam kupio p910, pokazao sam caletu i kao sto sam predvideo, pao je u nesvest . Ozbiljno, odlucio je da kupi p900 (p910 je mnogo skup). Tako da cu imati u kuci 2 P telefona. Hehe
hehe, nasmeja me ovaj Tonve...
Ivane... mi smo svi posteno zaradili te telefone na razno razne nacine
A popste, rekoh ti ja da ce se oduseviti... i ja imam u qci 2 SE P serije, s tim sto cale ima P910 a ja nazalost samo P900
Ajmo ljudi glasajte...
Bilo je ovako:
3310, 7110, 6310i, 5510, 7210, N-Gage, sada koristim 3220 (koji nije uopste los, ali ga malo memorije sahranjuje!), i cekam 3230.
Pozdrav svima!
Mene chudi shto se ovo glasanje dosta razliqje od liste 'najposecenijih proizvodjacha' koju mozete naci na index strani ovog sajta...
Najposeceniji proizvodhjachi na MobilnomSvetu:
1. Nokia
2. Samsung
3. Siemens
4. SonyEricsson
5. Motorola
6. Panasonic
7. Sagem
8. Alcatel
9. LG
10. Ericsson
11. Philips
12. Sharp
13. Nec
14. Mitsubishi
15. Sony
Pa ne dolaze svi ljudi koji posete sajt i na forum... na forumu su aktivni uglavnom oni koji nesto znaju o telefonima... a na sajt najvise dolaze oni koji gotovo da pojma nemaju o istima... bar sam ja tako zakljucio na osnovu pitanja ispod telefona...
Inace moram da se pohvalim konacno sam uzeo P910i!
Lepo...a ispod telefona ima raznih komentara...ponekad da se pokidash od smeha...
A i zavisi kako su ljudi glasali..poshto ovde na forumu vecina ima vishe fonova pa su mozda stavili onaj koji trenutno koriste....
Auuuuu,koliko telefona ovde pojedini ljudi imaju!
Pa,dobro:ja imam vec neko vreme Nokiu 6610i.
Do skoro sam imala jos neke modele,ali sam ih prodala.Sta ce mi toliki telefoni
Kod mene je doslo do prinove , pazario sam samsung D410 i skroz mi se dopada.
Po funkcijama nije ni priblizan N6630 ali je skroz gotivan i mnogo mi se svidja kod njega to sto ima slajd tastaturu ili kako se vec to zove
Jeste,Dexter da uvek zatreba telefon,ali koja je svrha imati vise njih,pogotovo sto im cena pada.Ja sam uvek za to da treba prodati dok jos nesto vredi.
Ili,se ima,pa se,onda,pravi kolekcija mob.telefona.Nije ni to lose
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.