6233 je apsolutni pobednik! Sta je sve preziveo, nijedan telefon nece, i evo jos uvek je ziv, zdrav i citav, i vrlo malo izgreban
Daleko drugo mesto je Nokia E71, i na 3. mestu, D600... Nikad mi nisu pravili probleme, radili savrseno od prvog dana
Dumb telefon 6233,izuzetan telefon,lep,pouzdan,kvalitetan,izdrzljiv.Smart telefon 6600 i N70,odlicni i pouzdani telefoni ali generalno,tesko je sada odgovoriti koji je najbolji telefon koji smo imali?
Svi smo imali mnogo telefona i najbolji telefoni su uglavnom sada koje imamo.Nije bolji n70 od n82 ali 2006 je n70 bio najbolji telefon.Zato mislim da je pogresno reci,najbolji telefon koja sam imao je k750,6630,ili bilo koji drugi a sad imate HTC,Samsung Omniu,Nokie n95,79,82.Tesko je to porediti.
Ma svi telfoni koje sam imao su mi bili najbolji
Ako bas moram 1 da izdvojim onda je to sadasnji (iPhone 3G), ali i E61 mi je jako bio prirastao za srce i to je telefon koji sam koristio bezmalo 3 godine.
Samsung x100
Преживети 7 година у служби штеточине какав сам ја,заиста представља успех.
Уништио сам му батерију али чим купим нову,6600 иде опет на одмор.
Samsung E720, sta nije sve preziveo i pored toga nije pravio probleme, ali mi jako nedostaje. Mislim da ce tesko neko da proizvede takav telefon. 6233 je takodje odlican telefon, samo sto je po meni jako glupo sto nisu stavili update za S40v5 jer je S40v3 vec dosadio. Pored izdrzljivosti, kamera je odlicno vrsila posao za slikanje dok mi se ruka ili objekti krecu na zadnjem update-u. I na kraju, jos je rano da pricam o 5530, ali mogu da dodam da je pao na metalni okvir od kapije pa na beton ( u tom trenutku sam pomislio da je sve gotovo, medjutim, sasvim je ok ) i jednom je pao u sneg, ali na srecu je dobro zatvoren i pored klimave zadnje maske.
Poslednja izmena od djolex u Sre, 03. Feb 2010. 20:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Sto se mene tice, najbolji telefon koji sam ikada imao je telefon koji jos uvek koristim Samsung I780. U kontekstu vremena u kome je kupljen drugi najbolji bi bio Siemens S10 - sada je star vec 10 godina i jos uvek radi, a originalna Li-Ion baterija iz 2000-te drzi 4-5 dana.
Iako sam imao dosta telefona,najbolji koji sam imao je n82,stvarno ne ne treba trositi reci zasto .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Bez sekunda premišljanja - N91. I dan danas radi sjajno i radiće dok je ne uništim Nema joj odmora . N70 me služio sjajno, ali me nagrdio par puta samo tako, što mojom krivicom što nesavršenošću Symbiana.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Motorola Rokr E6, jos malo pa puni tri godine... Sada vise nije toliko zanimljiv u najezdi svih ovih touchscreen telefona, ali je onda bio vr' . Plus sto se sa Linuxom svasta moze raditi...
Pozdrav!
Kod mene to moze biti samo motorola i to ROKR E1
Imala je downgade-ovan Booth Loader sa 0A.02 na 07.D0;inace to je BL koji se nalazi u e398 tako da sam je bukvalno pretvorio u e398 sto je imalo mnogo prednosti. Telefon je bio u potpunosti prilagodjen meni,ko je ikada moddovao motorolu zna o cemu pricam mnogo korisnih opcija sam ubacivao u sw bilo preko patcheva bilo preko SEEM editovanja ili preko Elf fajlova... Steta sto sve ovo pricam u proslom vremenu jer mi je taj telefon upao u vodu i sada mu nema spasa
Najbolji telefon koji sam imao je moj sadasnji, a to je N82. To je jedini telefon koji u svakom trenutku zadovoljava moje potrebe. Od GPS-a, wireless-a i kamere, mp3 pa do pregledanja office dokumenata. I npr. N73 je dosta dobro sluzio, ali uvijek sam zalio sto u nocnim uslovima izuzetno lose slike pravi, ili sto relativno sporo radi i dalje da nabrajam. Ako cemo iskreno, ni jedan trenutno model nije mi privukao paznju da bi na njega presao sa N82 jer je to sve isto u malo drugacijem pakovanju i eventualno ubacen TS u pojedine modele... Nista revolucionarno, bar za mene.
meni koji su jako dragi bili su n90,n91,k800,iphone 8gb,e90.e71, to su neki od telefona koji su me jako dobro sluzili i na kojima sam se duze zadrzavao.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.