Koji telefon imate? [2011]
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa onda da ubacimo i ono sto verovatno niko od nas nije video tipa Haier, iNQ, BLU i ostale marke koje na GSMareni postoje... Sto rece Miškoni, bolje da ima nego da nema. Takodje se slazem sa Lobachewskym da se ubace i kineske kopije (mada opet imaju proizvodjaca), i operator branded...
Od viska glava ne boli kazu...
Od viska glava ne boli kazu...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Лепо је то што желите да прикажете да нови форум може да има преко десет опција за гласање али не видим сврху стављања на листу модела који ће имати један или чак ни један глас
Ако бих рецимо правио анализу тржишта, много би ми лакше било да је сагледам ако бих све мале и слабо заступљене код нас имао под остало него да видим листу на којој више од пола произвођача има један или ни један глас.

Ако бих рецимо правио анализу тржишта, много би ми лакше било да је сагледам ако бих све мале и слабо заступљене код нас имао под остало него да видим листу на којој више од пола произвођача има један или ни један глас.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pred novu godinu sam sebe castio SE Vivazom sa kojim sam jako zadovoljan i on mi je trenutno primarni telefon.
N82 kao sekundarni ulazi u trecu godinu druzenja sa mnom.
Iako ga vreme polako gazi,zbog fantasticnog hardvera i za mene solidnog softvera sa mozda i najboljom podrskom danasnjice za mene je model koji definitivno nikad necu prodati,bez obzira koristio ga ili ne.Legenda ce dobiti svoje pocasno mesto kao prvi u mojoj aleji velikana.

N82 kao sekundarni ulazi u trecu godinu druzenja sa mnom.

Iako ga vreme polako gazi,zbog fantasticnog hardvera i za mene solidnog softvera sa mozda i najboljom podrskom danasnjice za mene je model koji definitivno nikad necu prodati,bez obzira koristio ga ili ne.Legenda ce dobiti svoje pocasno mesto kao prvi u mojoj aleji velikana.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Koji li je to primerak N82-ojke po redu da mi je znati?!Sale_M napisao:N82 kao sekundarni ulazi u trecu godinu druzenja sa mnom.

Potpisujem!I ako ga vreme polako gazi,zbog fantasticnog hardvera i za mene solidnog softvera sa mozda i najboljom podrskom danasnjice za mene je model koji definitivno nikad necu prodati,bez obzira koristio ga ili ne.Legenda ce dobiti svoje pocasno mesto kao prvi u mojoj aleji velikana.![]()

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Od danas sam usao i u svet Androida, istina sa "light" verzijom. Kao sekundarni telefon (a kada se naviknem mozda i primarni) od danas koristim Samsung I5800 Galaxy 3. Zapravo sam hteo da kupim I5700 Spica, ali je legalno nigde nisu imali, a kako mi se Galaxy S nije uklapao u trenutne finansijske aranzmane, izbor je pao na Galaxy 3.
Telefon je jos uvek u "devicanskom" stanju, posto jos nije root-ovan, na njemu je jos uvek Android 2.1, cak ni kontakte jos nisam prebacio. Narednih dana me ocekuje zabava sa novom igrackom.
Telefon je jos uvek u "devicanskom" stanju, posto jos nije root-ovan, na njemu je jos uvek Android 2.1, cak ni kontakte jos nisam prebacio. Narednih dana me ocekuje zabava sa novom igrackom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- tomas.hokenberi
- Moderator
miodrage, bice "razdevicen", samo polako. Trenutno gledam kako da izvrsim transfer kontakata (ustvari to je bilo lako) i SMS arhive (to je vec visekoracna operacija) sa WM na Android.
- tomas.hokenberi
- Moderator
deksicom, pa uvek sam kupovao telefone proizvodjaca na "S" (Simens, Soni-Erikson i Samsung)
. Nokie i Iphone ("2G") sam koristio ali mi nikad nije napamet palo da ih kupim za stalnu upotrebu.

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- tomas.hokenberi
- Moderator
Motoman, mislim da nema razloga da se nerviras. Spica ima prednosti u odnosu na Galaxy 3 - pre svega rezoluciju ekrana i brzi CPU. Da nije potpuna nestala u legalnoj prodaji kupio bih pre Spicu nego Galaxy 3 (sto ne znaci da sa Galaxy 3 nema zabave)