Najbolje bi bilo da zavrsimo sa ovim jer je to sa Siemensom zavrseno....ALI rekao si mi da moja poenta nema osnovu, a tvoja ima jer tvoja poenta kaze da moja nema

Ja nemam papire da ti sad pokazem ali pricalo se (ne teta Ljubica i teta Mileva uz kafu, vec ljudi koji se razumeju u te komunikacije).
Pazi... Oni su i zeleli, a i uspeli u tome da mi pomislimo da je to neka greska, neki hakeri itd., a svako ko je prozro njihove prave namere i pokusao da objasni drugima, bio je ugusen komentarima drugih korisnika tipa: lupas, prekid na drugo pisamce, hakeri upali u mobtel(!), samo mi znamo caku, siemens je najbolji telefon (reklama brate, i to odlicna), A35 je najbolji i sutra ga kupujem (da nije toga znas kad bi se A35 prodao pored sto puta vecih konkurenata, bio bi u starom gvozdju). A Mobtel kao sve to bespomocno i jadno gleda kako polako odlazi u minus jer se sluzimo besplatnim servisima. Ma hajde...

Price za malu decu. Platio je to njemu siemens visestruko, a siemensu se isplatilo... Isplatilo se i mobtelu jer su svi masovno kupovali njegove kartice zbog besplatnih poruka (tada su mobtelove kostale 3000, a telekomove 900). Ali nikome to nije sumnjivo, to je sve spontano i igrom slucaja

.
Ne bih voleo da sad izvlaci neku drugu firmu preko besplatnog GPRS-a, mada krajnji korisnici bi imali samo korist, i to veliku korist. A oni nek se krpe...
Postoji samo jedan problem: Ja sam tad kupio M35 za 120e, a mogao sam da kupim 100 puta bolju nokiju za 100e. Kad su prestale te poruke (doduse nesto kasnije) kupio sam drugi Siemens MC60 iz navike i "zato sto sam se vec navikao na taj softver (a siemens planirano ili ne zgrce pare- kao slucajno

)