Ovlasceni i distributeri na ovom sajtu

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pa da, predpostavljam da oni rade samo na veliko...ali glavno pitanje je kada ćemo mi imati nokijinu radnju, u kojoj ćemo moći kupiti original fon? :unsure: Al do tada, živeo tim!!! 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

pa mozes da qpis originalan telefon u comtrade-u, quadri... jeste da su skuplji nego u inostranstvu ali je to original... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ma sve ja to znam...ali govorim o varijanti kupovine original telefona po normalnoj ceni, kao što je i u inostranstvu 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

to kod nas nece jos zaziveti
jedino kupiti original telefon koji je donesen u nasu zemlju (kupljen u ovlascenom shopu) a koji nije skidan sa druge mreze!!!
takva N6630 se prodaje u subotici za nekih 400e

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Zoka napisao:Ma sve ja to znam...ali govorim o varijanti kupovine original telefona po normalnoj ceni, kao što je i u inostranstvu 8)
sacekaj malo, pa tje to dotji i kod nas... cak mnogo brze nego sto mislis... ;)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Videcemo,videcemo...mislim da i kad dobijemo nokia shop bice isto ono kao i u CG,pa ce cene biti astronomske... 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

nzn za nokia shop ali ova informacija o padu cene je gotovo izvesna jer treba da padne carina na mobilne, a upravo jedan od razloga je suzbijanje crnog trzista... tako da ako sve bude ok, cena telefona kod ovlastjenih distributera bitje nesto malo visa nego na crno...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sto obrisaste moj post,sta sam tu lose rekao?
Evo ponovicu u kracim crtama pa nek prosude ucesnici dal sam nesto skrivio da mi se brise post!
Dakle posto se legalni uvoznici zale da cene moraju da im budu najvece u Evropi jer uvoze na malo pa moraju da zarade na maloj kolicini cudi me kako se niko od njih nije setio da umesto da uvezu jedan gepek telefona,udare duple cene i nadaju se da ce neko da ih kupi mnogo bi pametnije i logicnije bilo da uvezu na veliko cime ce dobiti po povoljnijoj ceni od proizvodjaca,moci ce da stave manju marzu i da imaju mnooogo povoljnije cene a samim tim i vise kupaca a samim tim ce suzbiti crno trziste!
Meni to deluje logicno jer nije isto ako zele da zarade 5000 evra na recimo 200 telefona (ko zna da li i toliko uvezu) ili da recimo tu sumu zarade na 1000 telefona,jel da?
Nadam se da ovaj put nisam nista"zabrljao"da mi se brise post!? :)
Pozdrav 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Original SE se mogu naci u:
Mobil shopu(ne mobil shop 007)-bulevar M. Pupina 10E
Prodavnica u Merkatoru(neznam kako se zove).
To su jedine radnje u Beogradu sa originalima po normalnoj ceni.(npr.w800 kosta 475e(u prodavnici u Merkatoru) :D ,a naj jeftinije je 449e)
Informacije su proverene,zvao sam Strong & Unique i raspitao se(011/311-0444)
Znam da je malo u OFF-u,ali tu su original telefoni...

ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Post od ZedPi »

Da li moze u tom Alpha Copy-ju da se kupi preko firme jedan komad N6630? To bi bilo sjajno, poshto "tako smo u mogucjnosti..." :D

ZedPi

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako hoces original nazovi Alpha Copy 011/30-35-777 (generalni zastupnici za Nokia telefone) i oni ce ti reci sve potrebne informacije.

Odgovori