Mobilni na skuteru...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Hehehe,hvala Daniel.....eh sta ces,kad su ovakve stvari u pitanju,mashti nikad kraja... :wink: :wink: ,nastavite s ovakvim mastovitim temama i zasmejavacu vas i dalje(koliko mi to uprava sajta dozvoli :) )

Dushan_87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 02. Avg 2005. 09:07
Kontakt:

Post od Dushan_87 »

vozim skuter ali mi jako smeta kada vidim nekog da se "pravi vazan" i tako nosi telefon oko vrata, ja licno ne praktikujem da ga nosim oko vrata jer mi smeta, izuzev ako sluske ne mogu da ti dodju do dzepa, onda je to ok :D (inace ja sam imao taj problem) :lol: zato zivele bluetooth sluske :D
a sto se tice teme... hm... najbolji telefon, tj koji bi najlepse izgledao oko vrata na skuteru, pa npr neka V3 ili slicni

Hat
Banned
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 15:55

Post od Hat »

sta svi imate protiv toga da vam mob visi oko vrata :( :( Ja osobno volim dok idem gradom i moj k750i visi oko vrata i svi se okrecu i gledaj ga :D :D :D sad dok sam bio na skijanju u austriji sam mu naso neku prozirnu futrolu i stalno mi je bio oko vrata :D :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

jednom davno sam video lika koji je nekako nabudzio 3650 oko vrata,to bese jos onomad kad se fon tek pojavio!treba imati granicu,neki telefoni prosto nisu za oko vrata!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Dodje mi da kazem- najbolji tel za nosenje oko vrata bi bio... pa stanem,a zasto ista MORA biti oko vrata !? A ponajmanje telefon.
Da se razumemo. To MOZE biti prakticno u pojedinim situacijama!! Ali samo u pojedinim!
Ok,ako hoces da te gledaju -SAMO NAPRED. Ali mozes i da nabacis na majicu "POZER".
Nista licno,samo moje misljenje. Imam par drugara koji se tako ponasaju,i to me nervira,ali posto smo bas dobri,ne govorim im to (a i ne vidjamo se bas toliko da bi mi i smetalo,iskreno).

Eto. Necu vise da davim.
...shit happens... keep d smile!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ma sve je stvar ukusa, mislim zbog poziranje je stvarno glupo uopšte i kupovati dobar telefon... :uhuh:

Hat
Banned
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 15:55

Post od Hat »

ja nisam kupio mobitel zbog poziranja neko zbog (vecinom) funkcija ali to je onako usput poziranje :D :D :D

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Tema je polako ali sigurno krenula put offtopic-a, shodno tome je i dobila svoj kraj na forumu. Sledeći put malo pažljivije, ukoliko ne želite da Vam tema bude zaključana.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Zaključana tema