Fair play

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Skoro uvek nosah Nokijinu telefoncinu uza se,kad sam nabavio 6600 pre par godina,nalozih se na taj Symbian ko malo dete na novu igracku!Memoriju ispunio programima za par dana!Igrao se s njom svaki dan,ceo dan!Vremenom sam polako shvatao da to ipak nije najvaznija stvar u telefonu iako sam mislio da je ceo svet tvoj kad imas Symbian,i to sto mi od silnih aplikacija ni jedna nije stvarno ni trebala!Nije da bi sad kritikovao Nokiu sto izbacuje skoro samo Symbian modele,ali jednostavno me je toliko smorio da sam jednostavno morao da promenim filozofiju! :)
Ziveo K750i,hehehe...... :D :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Green, menjaćeš filozofije kako vreme bude prolazilo...Možda te je smorio symbian, ali isto tako posle nekog vremena smoriće te i K750i, pa šta ćeš onda?! Mislim normalno je da se čovek prezasiti nečega kada ga stalno koristi :wink: :roll:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

I dok se vi tako "smarate" (u krug), proizvođači telefona zadovoljno trljaju ruke... :lol:

Zato od mene nemaju neke velike vajde, obzirom da menjam telefon svake dve godine... :P

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Zoko,u pravu si,sta da ti kazem,menjam telefon u proseku svakih 6 meseci,tako da je racunica onda svima jasna u odnosu na Saleta_NS,hehehe........ :) :D

Odgovori