DVB-H TV na mobilnom
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa dobro,nekome je cudno nekome nije...Ali opshti zakljuchak je da je jako skupo..
GPRS u roamingu koliko znam imaju samo post paid korisnici,tako da...
Inache,eo btw za onih 90% ljudi da se informishu...
-Mobtel je sklopio bilateralne sporazume o GPRS roming saradnji sa nizom inostranih mobilnih operatora: Mobitel u Sloveniji, T-Mobile u Engleskoj, Turkcell u Turskoj, Pokomtel i Posla Telefonia Cyfrowa u Poljskoj, Hong Kong CSL u Hong Kongu, One u Ausriji, Sunrise u Švajcarskoj, T-mobile u Holandiji, Belgacom u Belgiji, Smart na Filipinima, E-plus u Nemačkoj, Sonera u Finskoj...
-Usluga MMS-a je takodje omogućena u mrežama sa kojima imamo GPRS roaming ugovor, ali je razmena MMS-a moguća samo medju 063 korisnicima bez obzira da li se oni nalaze u matičnoj ili mreži sa kojom imamo GPRS roaming ugovor. Korisnicima koji su u roaming-u naplatiće se prijem i slanje MMS-a po pravilima tarifiranja GPRS-a...
-Primer : Za 10 kilobajta prenetih podataka cena je 6.37 dinara.MMS poruke mogu se razmenjivati sa drugim korisnicima 063 mreže i to po ceni kao prenos podataka putem GPRS-a (dakle 6.37 dinara/10kB) plus 10 dinara za svaku poslatu MMS poruku (sve prikazane cene su izražene bez PDV-a).

GPRS u roamingu koliko znam imaju samo post paid korisnici,tako da...

Inache,eo btw za onih 90% ljudi da se informishu...
-Mobtel je sklopio bilateralne sporazume o GPRS roming saradnji sa nizom inostranih mobilnih operatora: Mobitel u Sloveniji, T-Mobile u Engleskoj, Turkcell u Turskoj, Pokomtel i Posla Telefonia Cyfrowa u Poljskoj, Hong Kong CSL u Hong Kongu, One u Ausriji, Sunrise u Švajcarskoj, T-mobile u Holandiji, Belgacom u Belgiji, Smart na Filipinima, E-plus u Nemačkoj, Sonera u Finskoj...
-Usluga MMS-a je takodje omogućena u mrežama sa kojima imamo GPRS roaming ugovor, ali je razmena MMS-a moguća samo medju 063 korisnicima bez obzira da li se oni nalaze u matičnoj ili mreži sa kojom imamo GPRS roaming ugovor. Korisnicima koji su u roaming-u naplatiće se prijem i slanje MMS-a po pravilima tarifiranja GPRS-a...
-Primer : Za 10 kilobajta prenetih podataka cena je 6.37 dinara.MMS poruke mogu se razmenjivati sa drugim korisnicima 063 mreže i to po ceni kao prenos podataka putem GPRS-a (dakle 6.37 dinara/10kB) plus 10 dinara za svaku poslatu MMS poruku (sve prikazane cene su izražene bez PDV-a).
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Evo ja da kazem- neke usluge jednostavno nisu prilagodjene tehnologiji pomocu koje se koriste, ako ste me razumeli. Pre GPRS-a, surfovanje internetom (wapom) je bilo papreno skupo jer je minut skup, ali ko je imao platio je. Internet je predvidjen za GPRS. Tako je i sa TV-om.Moze preko GPRSa,ali je nerealno skupo,ali ko ima plati.Tu bi trebalo da se uvede neki nov servis sa pretplatom (DVB-H npr)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
kakve veze ima roaming sa ovim??? Ja sam pricao o ceni GPRS=a u inostranstvu, da sam hteo da kazem GPRS u roamingu tako bih i napisao...Dexter napisao:Pa dobro,nekome je cudno nekome nije...Ali opshti zakljuchak je da je jako skupo..![]()
![]()
GPRS u roamingu koliko znam imaju samo post paid korisnici,tako da...![]()

kome je skupo ne mora da koristi...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...