Windows vs Symbian

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koji OS ima vas telefon?

Symbian
26
59%
Windows
10
23%
Fabricki OS
6
14%
ostalo
2
5%

Ukupno glasova: 44

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

imam packet pc ETEN M600 koji pored Wi-Fi'ja ima sve zivo kao i procesor od 420Mhz i mogu reci da je zivotinja u poredjenju sa ostalim slicnim uredjajima na wm5 platformi a imao sam pre toga samsung i300 wm2003 i mogu reci da je srednja razlika u opcijama,interfejsu tj. dobija se veca funkcionalnost uredjaja definitivno preporucujem wm5 :wink: a za mpx200 i 220 no comment jer nisam koristio te uredjaje
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

fain2daniel napisao:imam packet pc ETEN M600 koji pored Wi-Fi'ja ima sve zivo kao i procesor od 420Mhz i mogu reci da je zivotinja u poredjenju sa ostalim slicnim uredjajima na wm5 platformi a imao sam pre toga samsung i300 wm2003 i mogu reci da je srednja razlika u opcijama,interfejsu tj. dobija se veca funkcionalnost uredjaja definitivno preporucujem wm5 :wink: a za mpx200 i 220 no comment jer nisam koristio te uredjaje
Ako nije tajna, koliko kostaju ti pocket pc uredjaji? :unsure:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zavisi sta te konkretno zanima..ako mislis samo pocket pc i nisu nesto skupi i mozes ih naci na svakom uglu razlicitih brendova a ako mislis na iste uredjaje ali sa integrisanim gsm modulom tj. pc pocket+fontel e to je vec druga prica i dosta su skupi...od nekih 500 do 1000 evra :wink:
ovaj moj je sve upakovano u jednom uredjaju i dosta je manjih dimenzija ali da ne odemo off topic :disgust:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Da,i predpostavljao sam da je wm5 mnogo bolji. Znam taj eten,odlicna stvarcica... Samo meni to nije bas prakticno...
Samo pocket pc su POCKET PC,a ne mobilni telefon,moras bas da imas potrebe da bi to kupio...
Ovaj,znaci koristic wi-fi? To mi se mnogo svidja. Koristio sam ga neko vreme,brzo ,prakticno hehe. Ne znam jedino,kako baterija drzi? Jel je trosi puno? :unsure:
...shit happens... keep d smile!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

koristio sam nekoliko puta i uglavnom manje surfovao i vise pricao preko bare sa skype programom za dz :D normalno da Wi-Fi trosi jer radi na visokoj frekvenciji i bat izdrzi par sati neprekidnog rada u tom rezimu ali ovako uz standardno koriscenje izdrzi do 3dana :wink: ali hocu da smuvam nesto kod mene kuci ako je moguce da to povezem nekako :wink:

Odgovori