Telefon od milion evra (marka Goldvish)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ma odnesesh ovaj telefon u neki servish da ti ga "flashuju" npr. i sutra odesh i kada ono ne radi vishe prodavnica, spustene resetke, prazan lokal (u prevodi zatvorena firma) :lol: :lol: . Pa velika je verovatnoca da ce se ovako desiti ako neko odnese takav telefon na "popravku" :D. Milion evra !!!!! Te pare ne bi zaradili ni za 1000godina sa prodajom i servisiranjem telefona :D, ovako zatvore prodavnicu i pobegnu negde da ih Srbija vise nikada ne vidi i to je to :).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

hehehe .... pa pretpostavljam da kada imas ovakav telefon i treba mu servis, serviseri licno dodju po njega privatnim avionom, poprave ga i za 3 sata dolete nazad :D ..... a svakako bih ga osigurao da ga posedujem :) ...

pozdrav

AnalyseThis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 12:21

Post od AnalyseThis »

voleo bih da mi neko plati da ga nosim i reklamiram :D inace, da mogu da ga kupim-nikada ne bih dao toliko para na tako nesto....bilo bi ok da neko napravi fon samo za mene :) to mi nekako vec vredi platiti....eh da imam te pare... :cry: :smutny:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ova tema postavljanje za mashtarenje a?? 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Dexter, pa ne znam ... uvek sam smatrao da su takve stvari za iskomleksirane skorojevice .... milion evra me privlaci - ovaj telefon ne :D

pozdrav...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

B_udder: "a svakako bih ga osigurao da ga posedujem" >>> znash kad??? NIKAD !!! Ko ce bre da ti osigra takav telefno..... "DDOR Novi Sad AD" :lol: :lol: :lol: :lol: I ukradu ti ga i oni ti daju 200 evra :lol: :lol: :lol: :lol: (toliko to vredi :D)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Dario (asdf), da, kao one prevare kad ti nestane paket na carini: toliko i toliko grama po toj i toj ceni.... izvol'te 3652dinara :D :D

pozdrav...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@b_udder: pa tako je to, moj bro je dobio CITAVIH ! 400 din kada je razbio arkadu.... tako da... ne bi se niko cudio da se to desi......

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Mislio sam da se ponovo malo nasalim na racun ove telefonske ekstravagancije,ali u najmanju ruku ovo je stvarno vec preseravanje(nek mi oproste ljudi na izrazu)... :chytry: :chytry:
Pa stvarno ne znam ko bi ga uzeo cak i da ima milion evrica za bacanje.Neki ljudi nemaju sta jesti,a neko bi dao milioncic za glupi telefon :disgust: :disgust:
Po meni van svake pameti...(samo iznosim svoje misljenje,nek mi ne zamere potencijalni ljubitelji) i svaki dalji komentar da se ovako nesto opravda je izlisan... :dry:

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Green, verovatno da imas tu lovu ne bi tako razmisljao(ko zna),ja da imam ja bih uzeo i ne bi ni razmisljao o Symbianu niti bi viso po forumima,samo bi se provodio,jipi.
Neko nema sta da jede-njegov problem,neko ne zna sta ce sa lovom-opet njegov problem.
Sve vise vidjam ljudi nose Vertu.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

6630 app i to sa korisnicima vertu'a ne mogu da skontam jer i to je ipak previse za nase uslove ali ko voli nek izvoli :uhuh: i green opushteno nastavi sa provalama,najjaci si po tom polju :wink:
uzeo bih goldvish samo ako sam bilioner :D
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

uvek ce biti ovaca za shishanje ;) :D 8)

pozdrav...

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Ljudi, video sam specifikacije Vertu telefona, osim dizajna i skupih materijala nemaju druge adute - nemaju ni kolor ekran niti bilo šta od savremenih osobina. Da imam te pare, sigurno ne bih kupio ni Vertu niti bilo kakav skup mobilni, nego bih se zezao i provodio do daske, dao otkaz na poslu i otvorio neku svoju firmu. :)
Ghost

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa svi razmishljate sa jedne tachke gledishta...Ko da mi treba kolor ekran i te gluposti ? Telefon treba da im bude pouzdan za telefoniranje i poneku poruku da poshalje i to je to...a pritom je lep i dodje im kao neki modni detalj... Kad se krecesh u tim krugovima drugachije i razmishljash...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

tacno tako...spec. nisu ni bitne 'uopste' jer niko od tih punisha ne gleda na to nego 'samo' na dizajn..i ja bih isto ali... :wacko:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

eo recimo pre neki dan,lik iz db-a doshao i njemu je bitno bilo samo da fon ima ok memoriju i josh neshto zaboravio sam sada ali lik nije uopshte neki zahtevni korisnik e i on je trazio n70 ili n80 da uzme,pa vi vidite...zamislite onda kako tek ovi razmishljaju koji stvarno imaju kesha...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

Ja samo hocu nesto da pitam,koliki je moj deo? :lol: Setite se Mirka u Maratoncima.
b_udder, lepo rece a ti ljudi su se uglavnom tako i bogatili sisajuci druge,nisu sigurno nosili gajbice za lonce niti su se potresali sto neko nema da jede.
Da se rzumemo,ovo bih kupio da ne znam sta cu sa lovom a Vertu da sam vise nego odlicno obezbedjen finansiski.

Mi raspravljamo o punisama a gledao sam kako ljudi koji ko zna koliko dugo nisu obnavljali garderobu,stede na novinama,kupuju kod kineza ... bacaju stotine evra na mobilne i samo gube pare,bez poente to rade,btnije mu je da ima N70 nego sto ide u izlizanim farmerkama i krpljenim patikama a vec razmislja kako ce da zameni za N80. E to je zalozno,to ne svatam a necu ni da pokusavam a ovi sto imaju za Vertu ma nek uzivaju.

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

6630 app, tu si potpuno u pravu, ja to viđam skoro svaki dan. Pisao sam već da radim u školi sa internatom za smeštaj dece koja nisu iz BG-a. Tačno je to što si rekao, garderoba im je katastrofa, neki se vode kao socijalni slučajevi, a nose dobre mobilne (neki čak imaju bolje telefone od nas zaposlenih) i stalno ih menjaju. Jedan učenik maltene nema šta da obuče, a šeta K700 i nije zadovoljan njime nego mašta da kupi W810 ili W550 (kaže da K700 ništa ne valja).
Ghost

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ma ne znam ni zasto pricamo o ovome, ali sad moram da se nadovezem .... i odem potpuno u off :D ..... ako mislite da je ok uzeti Vertu ili nesto slicno ukoliko mozete da priustite, da li mislite i da je ok platiti 1000 funti za shishanje na nulu ukoliko vam 1000 funti nije nista? (kao D. Bekam) .... ali da to odradi "doktor frizerskih nauka" ili kako god da sebe naziva doticni "Panjkovic"...

pozdrav...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

b_udder, nije bas slicno poredjenja a ono jes vala moze da prodje,ja more
sto onda ovde preporucujemo ljuduma 6630 ili K750 kad 3310 radi savrseno?

Odgovori